Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2010. 12:49h.

Tolerància amb Boada

Montilla desautoritza Ausàs pero no el secretari general d'Interior

Tolerància amb Boada

Montilla, amb Ausàs, en una imatge d'arxiu

El president de la Generalitat, José Montilla, ha fet un gest d'autoritat amb el conseller de Governació, Jordi Ausàs, però, en canvi ha tolerat les relliscades del secretari general d'Interior, Joan Boada.

Montilla va desautoritzar Ausàs després que el conseller de Governació es va comprometre amb Barcelona Decideix a cedir-lis urnes per celebrar la consulta el proper abril. El president va donar instruccions al conseller Ausàs de no col·laborar en l’organització de la consulta organitzada per la plataforma Barcelona Decideix, segons una nota oficial del Govern.

En canvi, Montilla no va fer res quan el secretari general d'Interior, Joan Boada estava manifestant-se amb companys d'ICV contra la reforma laboral a Girona mentre grups antisistema s'enfrontaven als Mossos i provocaven destrosses al centre de la ciutat de Barcelona.

L'únic que va dir Montilla, durant una entrevista a TV3, sobre aquest fet és Boada "no va fer bé" de manifestar-se a Girona la tarda de la vaga general, però va descartar que fos motiu suficient per fer-lo cessar.

Un altre episodi que va quedar impune va ser l'actuació de Boada durant la nevada. El número dos d'Interior no va admetre cap responsabilitat per les conseqüències de les nevades i, per exemple, va responsabilitzar les autoritats franceses per tenir l'autopista AP-7 impracticable. Boada també va culpar la companyia elèctrica Endesa de tenir 100.000 abonats sense llum.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Josep, Vilallonga de Ter, 17/10/2010 - 19:25

El senyor (¿?) Montilla, sempre preocupat per les coses i mportants. No se'n dona vergonya?

#1 Catalunya real, Barcelona, 17/10/2010 - 13:14

lògic, el cas Boada afecta a la seguretat, imatge i prestigi de Catalunya, coses aquestes que als sociates no els interessen gens. El cas Ausàs, per contra, té relació amb Espanya i això, com a bons nacionalistes espanyols que són, els interessa i molt