Publicitat
Política · 26 de Gener de 2021. 09:10h.

Tolerància de JxCat amb d'altres candidats que també insulten

Malgrat que Aurora Madaula afirma que “no tolerarem mai actituds que suposin una ofensa”

Tolerància de JxCat amb d'altres candidats que també insulten

La diputada de JxCat, Aurora Madaula, s’ha referit a la suspensió de militància de l’excandidat Josep Sort per insults a twitter i ha assegurat que des del seu partit “tenim molt clar que la política ha de ser responsable i donar exemple”.

“No tolerem ni tolerarem mai actituds que suposin una ofensa a les altres persones i actuem en conseqüència. La política, com la vida, no és predicar, sinó actuar”, ha remarcat en aquest sentit.La diputada assegura que JxCat no permetrà ofenses a d’altres persones, però oblida el cas del mosso independentista, Albert Donaire, també candidat de JxCat, que en el seu perfil de twitter també acostuma a faltar al respecte.

Donaire, que acumula mitja dotzena de sancions laborals, es refereix als castellanoparlants com a “colons”. També va llançar amenaces contra C’s com ara quan els hi va dir que “us trobarem a tots. I després correreu. Perquè amb la república catalana tindrem justícia de veritat i us jutjarem per tots els vostres delictes”. Donaire, igualment, va publicar fotografies de la fiscal en cap de Girona.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#19 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 26/01/2021 - 23:56

Junts x Cat = Separats + Cabrejats + Mal educats

#18 Fèlix, Santa Maria de Besora, 26/01/2021 - 15:32

Este moss@ abducido es el típico adepto de la secta del escapista maharishi Vivales: bravucón a cobijo del microclima de lazilandia, cobarde y diarreico ante Marchena. Valientes Odiseos para llegar a Ítaca. "Yo no he sido Sr Juez,fueron los otros, yo no.." Todos hicieron igual. Una gallina traumatizada los tiene mejor ubicados.

#17 Tabarnés puro, Barcino, 26/01/2021 - 15:06

Pero si son todos iguales. Porque como ya ha dicho alguien anteriormente el Sort es un independentista medio solo un poco más bocazas e imprudente. La hipocresía y el enmascaramiento de los verdaderos objetivos y pensamientos (la 'taqqiyah') es una característica del nacicatalanismo, pero no se puede aguantar una mascarada tanto tiempo.

#15 Mayor Dundee, Coll de la Marrana, 26/01/2021 - 14:23

Però com voleu que els hi enllétgin la conducta si és el que realment pensen en veu baixa? A veure qui és el guapo ara que engabia als Sorts, Donaire, Mark Serres i demés fauna autòctona...

#14 Blas de Pedo, Bcn, 26/01/2021 - 14:17

On son els insults?

#14.1 Alejandro, Villadecans, 26/01/2021 - 14:37

Que donde está el insulto preguntas, el insulto eres tu