Política · 10 d'Agost de 2010. 23:06h.

Tomás Gómez desafia Zapatero

El dirigent socialista de Madrid afirma que “jo no em recolzo en ell"

Tomás Gómez desafia Zapatero

Imatge d'arxiu de Tomás Gómez

El líder del Partit Socialista de Madrid (PSM), Tomás Gómez, s'ha referit a RNE a la decisió de Trinidad Jiménez de presentar la seva candidatura a la presidència de la Comunitat de Madrid i a les primàries del seu partit, i ha afirmat, en una al·lusió al suport de Zapatero a Jiménez, que "jo no em recolzo" en el president espanyol.

També ha dit que "l'executiva federal no s'ha pronunciat i, a títol individual, cada un és lliure d'emetre la seva opinió". I ha precisat que "el PSOE no és un partit de dalt a baix sinó de baix a dalt, és un partit en què les bases decideixen, i aquesta és la gran diferència que tenim amb el PP, que els militants de base, els que no tenen responsabilitats orgàniques, són els que prenen la decisió en última instància i són els que decidiran a l'octubre qui volen que els representi".

Respecte a si ha rebut el suport del president del Govern espanyol, el líder dels socialistes madrilenys ha precisat que "jo dono suport a Zapatero, però jo no em recolzo en Zapatero. Aquesta ens és la meva manera d'entendre la política i el funcionament democràtic". I ha recordat que va ser alcalde a través d'un procés de primàries. "Jo em vull recolzar en les bases i en la militància de la qual em sento orgullós", ha apuntat.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat