Publicitat
Política · 13 de Setembre de 2016. 19:56h.

Toni Albà farà un pregó sobiranista per la Mercè

L’actor es vestirà de Felip V

Toni Albà farà un pregó sobiranista per la Mercè

Toni Albà vestit de Felip V en la imatge del pregó alternatiu

L’actor Toni Albà farà un pregó sobiranista de les Festes de la Mercè vestit de rei Felip V. La iniciativa ha sorgit a twitter i ha rebut el suport d’entitats sobiranistes com el Memorial Democràtic 1714 o la Coronela. L’objectiu és protestar perquè l’Ajuntament de Barcelona ha triat l’escriptor Javier Pérez Andújar, que s’ha mostrat crític amb l’independentisme, com pregoner d’enguany.

“Sóc Sa Majestat Felip V i crec que he de venir a Barcelona a posar ordre”, assegura el perfil de twitter que ha anunciat el pregó alternatiu que es farà també el dia 22. Des d’aquest compte s’ha criticat Andújar: “el pregoner ha vingut, el de les cròniques com la del parc temàtic de l’independentisme”.

El dia que el consistori va anunciar que el pregoner seria l’escriptor Javier Pérez Andújar, usuaris de les xarxes socials van criticar-ho, i fins i tot van proposar l’actor Toni Albà de pregoner alternatiu. L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, va destacar que Andújar “representa molts dels valors que creiem que cal reivindicar, la ciutat real, que no és només la ciutat administrativa, que va més enllà”.

Publicitat
Publicitat

55 Comentaris

Publicitat
#55 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 15/09/2016 - 18:04

El actor està més lleig encara sense maquillatge.

#54 Carlos Gomez, Bcn (Valencia Nord), 15/09/2016 - 12:15

Jo sugerira que aquesta nova respresentacio d´aquest superb actor la fes acompanyat d´una replica femenina a la seva alçada i evitar acusacions de les nostres estimades amigues de la CUP de patriarcalitzar fins i tot el mamarratxisme: la senyora Moliner

Al talent catala no s´el pot deixar descansar

#53 Capit@n España, El Alcázar separata no se rinde, 15/09/2016 - 11:28

Un vulgar sac de m.e.r.d.a que nomès fa riure als seus infantils seguidors-odiadors.....A la resta ens dona molta pena i fàstic, sobretor molt fàstic

#52 Rafael.la Cases i Noves, La Silvanya d'Amunt, 14/09/2016 - 19:17

Que dirà aquest folklòric del règim: Si em voleu, marxeu ...

#51 BEJOTA, BCN, 14/09/2016 - 18:49

CaixaBank y Sabadell anunciarán que abandonan Cataluña si se declara la independencia

Seguirán la estrategia de Royal Bank of Scotland (RBS) y Lloyd?s que una semana antes del referéndum hicieron público su plan B de marcharse de Escocia si ganaba el ?sí?