Publicitat
Política · 20 de Setembre de 2019. 22:41h.

Toni Albà se'n riu de la Guàrdia Civil

També de la Policia Nacional

Toni Albà se'n riu de la Guàrdia Civil

L'actor i humorista Toni Albà s'ha mofat de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en el "Pregó alternatiu republicà" de les festes de la Mercè que ha tingut lloc davant la conselleria d'Economia. Albà, que anava disfressat de Manuela Carmena, s'ha referit a aquests cossos policials de l'Estat com "piolines con tricornio", "mortadelos i filemones", "torrentes" i "anacletos".

"No m'estranyaria que des de 2017 pionins amb tricorni, picoletos, mortadelos i filemones, torrentes i anacletos s'hagin infiltrat per protegir la catalana societat civil. Haurien de canviar-li el nom i dir-li societat civil catana" ha manifestat durant el pregó.

Albà també ha afirmat que la delegada del Govern espanyol, Teresa Cunillera, té nom de madriguera. "Amb nom de madriguera, la delegada del Govern Teresa Cunillera em va informar que es segueixen penjant llaços de color groguenc contaminant Catalunya sencera" ha dit.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#35 Paloma Martinez de Tejada Gil, Guadalajara , 24/09/2019 - 02:08

Es patetico y vergonzoso que este señor base su humor en el insulto, de quién no dudaría en defenderle llegado el caso. El problema es que ni él ni las personas que le puedan reír sus gracias, puedan llegar a parecerse ni por asomo a profesionales como la policia y guardia Civil. Es un ser despreciable. Lamentable del todo.

#34 AnnaMollet, Mollet, 23/09/2019 - 13:38

Toni Alba no hace humor, hace odio.

Me molesta mucho que mis impuestos alimenten a personas despreciables como es este Toni Alba, que se dedican a fomentar el odio entre catalanes.

No haces ninguna gracia Toni Alba. Ninguna. ¿De que vivirás cuando se termine este Procés del odio?

#33 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 23/09/2019 - 09:24

Pot aprofitar la disfressa per fer de Rahola quan calgui. No sé perqué li segueixen dient humorista, si l'humor se li ha tornat agre d'un temps ençà. En el fons, començo a planyir-lo, amb tanta mala baba i bilis acumulada li deu estar creixent a dintre quelcom no gaire sa!

#32 patumeiro, sant patumet, 22/09/2019 - 19:50

Esto es un ejemplo mas de los excrementos humanos q pululan por este lugar del planeta Tierra.

#31 Argonauta, Argos, 22/09/2019 - 09:02

Que poco arte...