Publicitat
Política · 16 d'Abril de 2013. 15:10h.

Toni Cantó compara la immersió amb "els pederastes"

El diputat d'UPyD veu "feixisme lingüístic" a Catalunya

Toni Cantó compara la immersió amb "els pederastes"

Toni Cantó

El diputat d'UPyD, Toni Cantó, denuncia a Jotdown el que considera "feixisme lingüístic" a Catalunya, ja que "a mi no em deixen estudiar en castellà". Quan el periodista li retreu que titlli el sistema educatiu català "de feixisme quan ve donat per institucions democràtiques", Cantó respon així:

"És que hi ha límits, no poden passar per sobre de la meva llibertat. De la mateixa manera que no es pot decidir que es permeti als pederastes campar al seu aire. Bé, potser hauria de posar un altre exemple, perquè si comparo això de la llengua amb aquestes coses ja vaig fotut, amb el mes que porto... Però és que hi ha límits. Són coses que són o no són constitucionals", afegeix.

El diputat considera que "el nacionalisme és una de les coses més retrògrades que existeixen". "No se li pot prohibir a ningú estudiar en l'idioma que desitgi. De fet el Constitucional ja ho ha dit així, encara que a Catalunya s'ho passin pel folre, la qual cosa és al·lucinant també", lamenta, a més de sentenciar que "això és una bogeria".

Publicitat
Publicitat

69 Comentaris

Publicitat
#48 valeroribas, Manresa, 17/04/2013 - 16:25

Las constituciones estan siempre por debajo de los derechos humanos y la libertad individual.
Desde 1.933 hasta 1.945, en Alemania, la norma jurídica con rango Constitucional vigente era la propia Constitución de Weimar, de 1.919. Pese a su vigencia, el gobierno lo que hizo fue vaciarla de conteni

#47 Artur, Barcelona, 17/04/2013 - 11:15

A P P C bord malparit.
ESCOLES EN XINÈS, MARROQUÍ, EJPANDALÚ, MADRIÑOL, etc., etc., etc. Però a Madriz, Seviya, o a Villatempujo de Máspormedio...

#46 Rosa, en UPyD tenemos nuestro programa:, 17/04/2013 - 08:27

Revuelta en el frenopático,
el hombre del tiempo ahorcado
por haber informado:
granizos, rayos, truenos
Y viento huracanado.
La asamblea de majaras
Se ha reunido.
La asamblea de majaras
ha decidido:
Mañana sol.
El hombre del tiempo
les planto cara:
mañana hará el tiempo
Que a mí me dé la gana.

#44 Pere, BCN, 17/04/2013 - 01:04

En un estat normal aquest individu estaria a la presó, això no és llibertat d'expressió, i ja parla de coses que són o no constitucionals, aquest símil que ha fet no hauria de ser constitucional.

#43 Ricard, Tortosa, 16/04/2013 - 23:46

Aquest tio ja fa dies que toca les boles a la seva ex, a la seva filla,sempre envoltat de polemiques. Ja tan sols li falta tirar-se d'un trampoli a una piscina. I si no ho enten, esta a la seva disposicio el traductor de Google.