Publicitat
Política · 25 de Març de 2021. 10:40h.

Toni Cantó deixa la política deu dies

La seva incorporació al PP de Madrid està pendent de la Junta Electoral

Toni Cantó deixa la política deu dies

L'exdiputat de Ciutadans, Toni Cantó, ha fitxat pel PP i tornarà a la política només deu dies més tard d'abandonar el partit taronja i assegurar que plegava per reprendre la seva carrera com a actor.

Toni Cantó anirà a la llista del PP a les eleccions de la Comunitat de Madrid com a independent. "El PP va obrir les portes a simpatitzants, afiliats i càrrecs de Ciutadans. Entre socialisme i llibertat, Cantó aposta per la llibertat i fa més gran la nostra formació política", assenyala el PP.

Tot i això, la llei electoral indica que per poder participar en les eleccions s'ha de figurar en el cens de la comunitat autònoma dos mesos abans de la convocatòria electoral, que es va produir el 11 de març.

Cantó ha explicat en una entrevista a Telecinco que es va empadronar a Madrid dies enrere. "Porto uns dies empadronat a Madrid per buscar feina", ha assegurat. L'exdiputat de Ciutadans segueix figurant oficialment en el padró de València, com ha informat la Cadena Ser, i ara haurà de ser la Junta Electoral qui decideixi.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 JOSEP PAGES AVI DE CARDEDEU, NO VOTEIS TONICANTÓ ES JUDAS , 25/03/2021 - 18:03

TONI CANTÓ y .. ¡ " EL JUEGO DE LA OCA " ! VOY DE PARTIDO POLITICO EN PARTIDO POLITICO Y TIRO POR QUE ME TOCA JA JA . ¿ EN QUE OTRO PARTIDO POLITICO HIRA TONI CANTÓ ? Si no le salen las cosas como el quiere . A LO MEJOR A VOX , todo es posible con TONI CANTÓ .DEL P.P. Dijo NO CABEN TANTOS CORRUPTOS EN UN TREN .

#9 Todo este lío de Cs, Terrassa, 25/03/2021 - 16:13

Siempre he creído q ha Cs le han exigido mucho más q al resto d partidos. Sus "errores", o lo que se ha entendido como errores, se han magnificado mucho más q los de otros partidos. Incluida, cómo no, la moción d Murcia. Como finalmente la corrupción q denuncia Cs en Murcia, q ha derivado en la moción, sea cierta, va a ser todavía más injust

#9.1 Joan, Barna, 26/03/2021 - 11:53

El problema es que la moción de Murcia iba a investir como Presidente al líder del PSOE que está imputado por corrupción e iba ligada a otras mociones de censura en otras ccaa que están funcionando muy bien como Madrid. Se puso por delante los intereses de partido a los de los ciudadanos y por eso Cs va a desaparecer.

#8 Marcial, Santa Coloma, 25/03/2021 - 15:47

Toni cantó. Fiel a su apellido.

#7 Luigi., Barcino, 25/03/2021 - 12:07

¿Vivir de la política o para la política? Viven de la política todos aquellos que,en la vida privada, no tendrían ingresos o éstos serían muy inferiores a los que obtienen en ella. Viven para la política los que sacrifican unos mayores ingresos, bien sea para servir a la comunidad (rara avis) o bien por afán de poder y las consiguientes prebend

#7.1 Joan del Bages, Manresa, 26/03/2021 - 10:29

Excel.lent el seu comentari. I afegir que aquest tal Cantó va començar a UpyD , després a C'S , ara al PP i demà si li convé , i l'accepten, vagi a saber si amb Falange o Podemos. Em recorda aquell Trias de Bes que de comunista va passar a convergent, després al Pp i no recordo a on més (diria que també a UpyD). No entenc que els acceptin.

#6 Jos, VNG (Ghost Republic), 25/03/2021 - 11:44

A veure, a mi que faci el que vulgui, però fa la sensació de que va fotre el camp de C's quan ja tenia alguna cosa parlada amb el PP.