Publicitat
Política · 22 de Novembre de 2012. 13:10h.

Toni Cantó ensopega amb una àvia sobiranista

"Jo sóc independentista, no cal que gastis paper”

Toni Cantó ensopega amb una àvia sobiranista

Toni Cantó, a l'Hospitalet

El diputat d’UPyD ha fet campanya aquest dijous a l’Hospitalet entre el reconeixement de la gent, però amb resultats de tota mena. Des d’una senyora que li ha assegurat: “Et votaré a tu” fins a una àvia que li ha etzibat: “Ui, no! Jo sóc independentista, no cal que gastis paper”.

El diputat al Congrés s’ha passejat aquest migdia per la Rambla de Just Oliveras per repartir la butlleta d’UPyD i demanar el vot per al partit que encapçala Rosa Díez. “Et veig més com a artista que com a polític, però l’altre dia et vaig escoltar a la ràdio i em vaig quedar impressionat”, li ha dit un vianant.

A peu de Rambla, Cantó ha assegurat que no nota “la mateixa crispació al carrer que en la política”, àmbit en el qual ha considerat que Mas “ha fracassat estrepitosament” per avançar les eleccions.

El diputat ha rebutjat que Mas faci un referèndum a Catalunya i en cas de celebrar-lo s’ha mostrat partidari que opinin tots els espanyols. “Soc valencià i espanyol i tinc el mateix dret a decidir que qualsevol altre ciutadà. Espero que l’Estat sigui valent i apliqui l’article 155 de la Constitució”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#24 canela, torredembarra, 23/11/2012 - 18:37

Si ets valencià, qué fas a l'Hospitalet?
Ai es clar, t'has equivocat d'estació de la RENFE¡

#23 Manel de Sant Antoni, SANT ANTONI DE MAR - Costa Brava - PPCC., 23/11/2012 - 11:55

Seria vertaderament positiu que aquests impresentables de UpyD traguessin uns quants vots, sense arribar a assolir un diputat, amb la qual cosa restarien vots al PP y a Ciudadanos. A vegades no hi ha mal que per be no vingui.

#22 El mentalista, Sacramento, 23/11/2012 - 10:01

- Nos has de votar
- Eso, por supuesto que si. (Mirant el terra i apartant al maxim la mirada)
(Aquesta Sra. no els vota ni borratxa)

#21 Josep , Sabadell , 23/11/2012 - 09:49

Mai no li agrairem prou a la sra Rosa Díaz la contribució que ha fet a la cultura general traient aquest noi del teatre i del cinema.

#20 vicens, barcelona, 23/11/2012 - 00:39

Com a acabat aquest noi, repartint propaganda pels carrers.