Publicitat
Política · 14 de Gener de 2016. 14:57h.

Toni Castellà es queda sense conselleria per la paritat

La presència femenina augmenta en el nou Govern

Toni Castellà es queda sense conselleria per la paritat

Meritxell Ruíz, a l'esquerra

El nou Govern de la Generalitat veurà augmentada la seva quota femenina després dels nomenaments de Dolors Bassa i Meritxell Ruiz com a noves conselleres. La qüestió de la paritat ha estat un dels motius que ha deixat sense conselleria a Antoni Castellà, que sonava amb força com a conseller d’Ensenyament.

D’aquesta manera, l’Executiu català tindrà a cinc dones, quan en l’anterior legislatura la xifra era de tres. A les esmentades Dolors Bassa i Meritxell Ruiz cal afegir-hi Neus Munté, que a més de la vicepresidència assumirà també la conselleria de Benestar Social.

També repeteix en el Govern Meritxell Borràs al capdavant de Governació, mentre que una tercera Meritxell, Serret, dirigirà Agricultura, Alimentació, Ram i Pesca. L’única dona que cessa en relació a l’anterior legislatura es l’exconsellera d’Ensenyament Irene Rigau.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Catalinus, Betulo, 16/01/2016 - 06:55

No m'ho crec. Si li haguessin dit que és per aquest motiu, segur que s'opera...

#7 Carles, Banyoles, 15/01/2016 - 11:15

Penso que la informació no és correcte o jo no me "entero" de res! La neus Munté és la portaveu de Benestar però no és consellera de Benestar Social perquè "crec" que les competències les ha assumit " en part " el Dep. de Treball, afers Socials i Família. Algú/na em pot dir si és així!

#6 laura, lleida, 15/01/2016 - 07:57

El Sr. Castellà ha viscut tota la vida de la política no ha treballat mai a l'empresa privada ni enlloc, salvat algun període a l'Administració de pas és clar, mentre conspirava com arribar al poder durant una època de la mà del seu suposo ex-amic Enric Millo,ara PP.És lo que hay.

#5 Cotorruela, Barcelona, 14/01/2016 - 23:34

cada vez menos, dados que hay más actores y menos puestos en juego. Y lo del prucés canta one egg of duck and the yem the other.

#4 Cotorruela, Barcelona, 14/01/2016 - 23:33

que pronto libres que no como ahora esclavos, ciudadanos que no súbdito y mientras pajaritos por aquí, pajaritos a volar tu cuerpecito y tu mente has de mover si no vives de rentas y quieres comer ==> mejor buscarle un puestecico, total con el déficit que hay ya no vendrá de eso. Los chollos durarán