Publicitat
Política · 23 de Novembre de 2020. 16:45h.

Toni Castellà vol repetir

Porta més de 20 anys de diputat

Toni Castellà vol repetir

Toni Castellà encapçalarà la llista de Demòcrates per a les eleccions del 14 de febrer, després de ser la persona que ha obtingut més vots (1.554) a les primàries del partit, on han participat un total de 1.918 electors, el 46% d’un cens total de 4.182 persones.

Toni Castellà va ser conseller nacional d’Unió quan el partit estava liderat per Josep Antoni Duran i Lleida. Va entrar com a diputat al Parlament el 1999, quan va obtenir l’escó per CiU.

Després de ser de nou escollit, ha manifestat que “estem a temps de fer un gran acord transversal per la via unilateral. Treballarem aquest mes perquè sigui possible, si no ens presentarem sols. El mandat del referèndum de l’1-O és vigent i se li ha de donar sortida”.

“Portem 3 anys de repressió impecable per part de l’Estat. Mai reconeixarà Catalunya com a subjecte polític. La via unilateral serà costosa, dura i complicada, com ho va ser l’1-O, però és l’única via realista”, ha considerat el cap de llista de Demòcrates.

"Catalunya en la seva història se n'ha sortit de moments difícils. Vam ser capaços de fer la Renaixença, d'incorporar-nos a la Revolució Industrial, vam superar el franquisme, vam fer un referèndum defensant les urnes amb el nostre cos. Cal bastir aliances per captar el millor talent pel bé comú de la nostra societat i això només és possible amb la independència” ha conclós el portaveu i diputat de Demòcrates.

“El programa electoral de Demòcrates serà lliurat, properament, a l’Assemblea Nacional Catalana per a la seva fiscalització. Així, Demòcrates també, iniciarà el procés d’avals per a la seva presentació a les eleccions”, ha indicat.

Pel que fa a la segona urna, per escollir els integrants de tota la llista de Demòcrates, la persona que ha obtingut més vots a la circumscripció de Barcelona, ha estat Assumpció Lailla amb 477 vots; per la circumscripció de Lleida, en Jordi Pou, amb 73 vots, per la circumscripció de Girona, Albert Donaire amb 203 vots i per la circumscripció del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre ha estat en Toni Obalat amb 79 vots.

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#23 Tirant, Bcn, 25/11/2020 - 22:22

Aquest paio possiblement està entre els polítics més ganduls, aprofitats, jaqueters i barruts d'actual panorama ...

#22 Paràsit, Vividor, 25/11/2020 - 17:00

Típic inútil ple de cinisme amb ulleres de venedor "charlatán sacacuartus" dels que surtíen al teletienda de madrugada per la tele. NI sap qué significa matinar i treballar.

#21 Alcoberro´s, Barcelona, 25/11/2020 - 08:14

¿de verdad que alguien con dos dedos de inteligencia puede llegar a votar a semejante inepto ?

#20 Escamarlà, Badalona, 25/11/2020 - 00:09

Quan enganyava ? Quan estava amb en Duran ? O ara, que està amb en Jonqueras ?

#19 David, FOLGUEROLES, 24/11/2020 - 13:11

No, Toni, tu te los has ganado. Veinte años chupando del bote dan para otros veinte o treinta, si me apura.