Publicitat
Política · 30 d'Octubre de 2020. 12:02h.

Toni Comín va posar els nous alts càrrecs de Salut

La seva germana va parlar de Josep Maria Argimon i Marc Ramentol, segons la interlocutòria judicial

Toni Comín va posar els nous alts càrrecs de Salut

La interlocutòria del jutge sobre la connexió russa del procés detalla que en una conversa entre l'empresari Roc Aguilera, copropietari d'Iniciatives Events, i Betona Comín, germana de l'exconseller Toni Comín, es va constatar que el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, i el secretari general del Departament de Salut, Marc Ramentol, "havien estat designats per Toni Comín".

"Aquest paper central d'Iniciatives Events es va evidenciar, igualment, en la conversa que van mantenir Roc Aguilera i Betona Comín que va permetre conèixer que, en un moment d'emergència sanitària, els nous alts càrrecs de Salut Josep Maria Argimon i Pallàs i Marc Ramentol havien estat designats per Toni Comín".

"És a dir, com en el cas de Marta Rovira s'evidencia que una persona que es troba fugada a Bèlgica dirigeix els designis d'un departament de la Generalitat extremadament controvertit per la gestió de l'epidèmia provocada pel coronavirus".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 jvcs, barcelona, 30/10/2020 - 15:44

Es la constatación Mafia siciliana y de amenazar y matar una fina linea roja de sang .
Se creen impunes y la realidad es que se va a desmontar todo y acabarán en la carcel pura y dura como osacar !

#3 Benet S., Barcelona, 30/10/2020 - 14:39

Quina vergonya pels titelles que fan de consellerets tenir de ser teledirigits per la banda dels fugitius...es ben cert que aquell bandarra del Vivales sempre ha escollit a genteta que li fessin el gara-gara, perque amb gent de nivell li cantarien les quaranta i el codemnarien a l'estrocisme amb la indiferencia que es mereix per no ser ningú.

#2 Sergi Sergio, Barcelona, 30/10/2020 - 13:33

La mafia no descansa nunca, esto de la Generalitat es como en las peliculas de la mafia, van colocando familia, amigos, colegas, todos tienen que estar bien comidos y bien servidos.

#1 Marcial, Santa Coloma, 30/10/2020 - 12:39

Pero alguien dudaba que en el caserón de waterloo conspiraba el autentico gobierno en la sombra? Y si había alguna discrepancia en ERC los ponía firmes el tío de traje negro y corbata a rayas .