Publicitat
Política · 16 de Gener de 2020. 15:05h.

Toni Soler creu que Ciutadans són "mala gent"

El comentari del presentador de TV3 provoca un allau d'insults cap al partit d'Arrimadas

Toni Soler creu que Ciutadans són "mala gent"

El presentador de l'Està Passant de TV3, Toni Soler, considera que els dirigents de Ciutadans són males persones. Així ho ha afirmat a twitter després de saber-se que el partit liderat per Inés Arrimadas recorrerà a Fiscalia el permís de 48 hores obtingut per Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

"Mala gent. Són això, mala gent", ha afirmat el també productor. En pocs minuts, el comentari de Soler ha obtingut adhesions de persones que consideren que Ciutadans no només son mala gent sinó també "fills de puta", "rates de merda", "fastigosos", "miserables", "colons poca-vergonyes", "pura escòria", "no són persones", "podrits", "malparits", "desgraciats" , "repugnants" o "són pitjors que els animals".

"Amb aquesta bilis venjativa que destil·len, no seria estrany que algú se n'afarti i acabi fent alguna bestiesa. Potser és el que busquen", diu un. "Sembla que busquin que algú en tingui prou i reaccioni com no desitgem ningú. Ja diuen que qui remena les brases es pot cremar...", afegeix un segon.

Ciutadans ha demanat que es recorri qualsevol "concessió de beneficis penitenciaris a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez", atès que no es van "penedir de res". També consideren que existeix un risc que es torni a "reprendre la desobediència".

Publicitat
Publicitat

33 Comentaris

Publicitat
#31 Sergi Sergio, Barcelona, 17/01/2020 - 13:27

Que si, Toni, que si, ya nos lo sabemos de memoria, vosotros sois los buenos y el resto son los malos, ala, ves a cobrar los cheques de tus amos.

#30 pepe, andorra, 17/01/2020 - 13:24

y q va a decir un separata a sueldo? este no es mas q un bufón a sueldo q dice lo q sabe q le va a dar ingresos, si hubiera nacido en 1935, seria de falange o carlistas y haría lo mismo pq sabe q en igualdad de condiciones con personas igual de competentes, no se comería un rosco. A este no lo atropellara una bici, seguro q no.

#29 Arseni, Sils, 17/01/2020 - 12:25

A tot arreu, també a C's, hi ha gent de tota mena. Però tenim un problema; hi ha gent convençuda que és dels "bons", per exmple -segons sembla- Toni Soler.

#28 Joan, BCN, 17/01/2020 - 11:52

I tan que son mala gent! Si arribessin a la direcció de TV3 la seva productora deixaria d'ingressar molts milions d'euros. De 2010 a 2018 han facturat 70 milions d'euros. Dolentots.

#27 JOSEP RUIZ, santa coloms de f., 17/01/2020 - 11:11

VOLDIR QUE LA MALA GENT SON ELS POLITICS DIRIGENTS NO ELS SEUS VOTANTS.