Publicitat

Llegeix el text de rèplica de Joan Coscubiela i evita el judici

El director i presentador del programa Està passant a TV3, Toni Soler, va llegir durant el programa de dilluns de manera íntegra el text que l’exdiputat dels Comuns, Joan Coscubiela, li exigia.

D’aquesta manera, ni Soler ni el director de la cadena, Vicent Sanchis, hauran de comparèixer avui als jutjats per haver negat el dret a rèplica a l’exdiputat.

Coscubiela va anunciar setmanes enrere que presentaria una demanda contra Toni Soler i Vicent Sanchis "davant la negativa a rectificar una informació falsa sobre la meva persona al programa Està Passant".

Soler va evitar rectificar una informació que va donar el passat 12 de gener durant el programa segons la qual Joan Coscubiela hauria format part del "consell d'administració" d'una companyia elèctrica.

El presenatdor va llegir un burofax que l'exdiputat va fer arribar al programa i a la direcció de TV3 per fer ús del "dret de rectificació". Després de llegir-lo, Soler va al·legar que "ens vam referir a Coscubiela com a exconseller d'una elèctrica".

"Cosa que és certa, perquè Coscubiela va formar part durant anys del consell assessor d'Endesa. No vam dir que formés part de cap consell d'administració, per tant ens ratifiquem plenament en el contingut de programa", va afegir.

El cert, però, és que Soler sí que va parlar "de consell d'administració" durant l'esmentat programa. Primer, Jair Domínguez, va parlar de "trucar un excompany polític que hagi passat pel consell d'una elèctrica".

Després va esmentar un seguit de noms entre el qual hi era Joan Coscubiela. Després Soler va afegir que "en fi, tampoc és que tots els polítics vulguin acabar al consell d'administració d'una elèctrica".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Josep, Blanes, 24/02/2021 - 11:04

Els picarols li han fet música...jajajajajajajaja

#22 Alien, Saturn, 24/02/2021 - 08:34

TV3 s'ha de replantejar de cap a peus. No poden seguir amb presentadors i presentadores tan malcriats i impresentables.

#21 Soloesmiopinion, Tabarnia, 23/02/2021 - 18:33

Ay, l'Antunyitu, quines caquetes tan grans que fa. Es un nen molt valent.

#20 Cau Tv3% , Queralbs, 23/02/2021 - 16:59

Aquet parrac feixiste hiperventilat del gin tonic, ....... acollonit .....
donde dije diego digo dije. Llepasubvencions de capçalera a tv3%.

#19 Capit@n España, Antoñico el valiente, 23/02/2021 - 16:50

cagat -ada

1 adj. [LC] pop. No gens reeixit. Quina festa més cagada!
2 adj. [LC] pop. Covard, que per no res agafa por, amb qui no es pot comptar per a res que impliqui un risc, un esforç, etc.


Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans