Publicitat
Política · 30 d'Agost de 2010. 10:52h.

Toni Strubell fa servir el 'mailing' de la Comissió de la Dignitat

Per informa d'un acte de Solidaritat a Osona

Toni Strubell fa servir el 'mailing' de la Comissió de la Dignitat

Toni Strubell, en una imatge d'arxiu

El membre de Solidaritat Catalana que es presentarà com a candidat a les primàries de la formació per Girona, Toni Strubell, utilitza el mailing de la  Comissió de la Dignitat, on és coordinador del Secretariat, per enviar comunicats de la formació de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Segons ha sabut e-notícies, "hi ha un enuig gran a dins de la Comissió de la Dignitat" per què Strubell va enviar la nota de premsa de l'acte de presentació de Solidaritat Catalana a Taradell.

L'acte, segons el comunicat que va enviar, va aplegar "més de 400 persones a e a la sala gran de Can Costa i Font per escoltar Uriel Bertran, Hèctor López Bofill i Toni Strubell i tots tres van aixecar diversos aplaudiments del públic entregat amb els seus argumentaris obertament independentistes".

D'altra banda, fonts de Solidaritat consultades per e-notícies, han confirmat els fets però han apuntat que "cap persona de la Comissió de la Dignitat ha posat cap problema".

Toni Strubell, quan feia campanya per Reagrupament

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Joan Prat, Barcelona, 06/12/2014 - 12:06

Per cert, 4 anys després, cal dir que aquesta notícia és ROTUNDAMENT FALSA. La Comissio de la Dignitat no té un mailing! Que alguna persona hagi pogut rebre, aïlladamant, una invitacio a un acte no ha de servir per a la brutal campanya partidista.

#14 Arcadi, Barcelona, 31/08/2010 - 20:03

Quina indignitat !

#13 Otger, Barna, 31/08/2010 - 16:23

El fals fitxatge d'en Broggi, el fals fitatxge del CCN., el fitxatge reial del racista Novoa per Girona i ara l'Strubelkl fent trampes amb els correus.
Vaja colla fullerus aquest d'en Laporta.

#12 Maria, Barcelona, 31/08/2010 - 09:43

Aquest senyor desconeix que hi ha una llei de protecció de dades ?. `Lamentablement he de dir: SORT QUE EL SEU ONCLE (RAMON TRIAS FARGAS) JA NO ESTÀ ENTRE NOSALTRES, DONCS SE LI CAURIA LA CARA DE VERGONYA.

#11 Ciutadà català, Catalunya Lliure, 31/08/2010 - 01:14

...i? Ambdues entitats no cerquen el millor per Catalunya? On és el problema?