Publicitat
Política · 12 de Juny de 2008. 09:10h.

Topada entre CiU i ICV en una comissió del Parlament

"Vostè no em pot negar els meus drets, presidenta"

La comissió de Medi Ambient i Habitatge del Parlament ha viscut una picabaralla entre el portaveu de CiU, Francesc Sancho, i la presidenta de la comissó, Dolors Clavell, d'ICV-EUiA, en la seva darrera reunió d'aquest dimecres. En un moment del debat la presidenta ha afirmat que "m'ha demanat la paraula, però crec que no li donaré, per què vol la paraula?" quan el diputat de CiU ha demanat intervenir per contradiccions d'un altre diputat. La presidència, que finalment no li ha donat la paraula, ha justificat la seva decisió perquè "hem de ser més estrictes a l'hora de demanar intervencions per al·lusions i contradiccions", però Sancho s'ha queixat aleshores que "vostè no em pot negar els meus drets, presidenta".

Sancho
Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/06/2008 - 22:56

Quan Sancho era delegat del govern a les TTEE i president del CAT,va recolzar el transvasament, va callar "com un puta" quan el mercuri de Flix va arribar a la sopa de nadal dels ebrencs. Un PSUC-ero renegat, més prosovietic en orígen que a qui critiqueu.

#16 Robert, Terres de l'Ebre, 12/06/2008 - 19:02

Ignasi,què sabem bé a les Terres de l'Ebre?Sancho ha guanyat no sé quantes vegades al seu poble en majoria absoluta.Et recomano que mires el seu bloc,i veuràs que persones com ell són les que de veritat harien d'estar al Govern, i no els desaparguts d'ara

#15 Carme, Tortosa, 12/06/2008 - 18:47

Ignasi el concepte de democracia de Sancho és exemplar , nomes cal veure el poble on és alcalde , els que no teniu ni idea de democracia sou vosaltres qui no esta d'acord es un venut al capital. Dius "la democracia soc jo". Doncs No. El Mur ha caigut.

#14 Lluís, Tortosa, 12/06/2008 - 18:09

Aquests comunistes emmascarats...

#13 Ignasi Ripoll, Sant Carles de la Ràpita, 12/06/2008 - 17:20

El concepte de democràcia de Sancho deixa molt que desitjar. Els drets dels ciutadans li han importat sempre un rabe. Només defensa els drets dels poders fàctics. Per les Terres de l'Ebre ho sabem molt bé.