Publicitat
Política · 8 de Juny de 2009. 10:05h.

Topada entre Cuní i Tremosa a TV3

El candidat de CiU acusa la televisió pública de l'abstenció a Catalunya per la data del debat

El candidat de CiU, Ramon Tremosa, així com els candidats de la resta de partits, han estat convidats a Els Matins de TV3 per analitzar els resultats de les eleccions europees. En un moment del debat on s'analitzava l'alta abstenció, Tremosa ha etzibat a Cuní que "nosaltres vam demanar fins l'últim moment que el debat fos diumenge a la nit, que hauria tingut el doble d'audiència".

Tremosa ha continuat argumentant que "els mitjans públics haurien hagut de donar una mica més de relleu a la campanya. Divendres a la nit, tothom està cansat de treballar, d'anar al cinema o al teatre o a la segona residència. En canvi a TVE va tenir el dimecres molta més audiència".

El presentador d'Els Matins de TV3, Josep Cuní, li ha replicat que no fes "ucronies", atès "no sabem el que hagués passat" i li ha recordat que el debat de TVE "a Catalunya va tenir només un punt més que el que va tenir TV3. I tots els debats s'han fet divendres al vespre amb uns resultats molt més espectaculars".

"Les entrevistes que vostès han protagonitzat han tingut les audiències més baixes en relació a qualsevol altre tipus d'entrevista a la mateixa hora. Per tant, algun problema hi ha, no amb vostès, sinó amb el que vostès han representat".

"No han de ser els partits polítics que dictin a la televisió a quina hora i quin dia s'han de fer els debats. Prou que els seus partits han marcat ja la pauta amb els blocs electorals. Si els polítics volen una televisió, tenen  tot el dret a tenir-la, però la televisió pública no és d'un partit polític, ni és dels polítics", ha sentenciat Cuní.

Moment del debat
Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#50 Ester, Lleida, 09/06/2009 - 13:46

Quan us porten la contraria us poseu a la defensiva. Molt bé Tremosa . Ets el millor i ho demostraràs a Europa. Encara hi ha gent que per excusar les seves incompetències fa referència als 23 anys de CIU. Ja feu riure.Ho vem fer molt millor del que dieu

#49 Gombau, Vidrà, 09/06/2009 - 00:40

Joan de Valls, vosaltres -ciU- sous els culpables d´anestesiar Cat durant 23 anys. Sous uns encantadors de serpents.Amb la vostra poilítica de peix al cove vàreu empobrir el nostra pais en tots els aspectes.No conteu amb nosaltres, ja que ja teniu el PP.

#48 Jaume, Sabadell, 08/06/2009 - 21:26

Com se li en va la llesca al senyor Cuní. En Tremosa només ha dit que el debat no es va fer en el dia que pogués tenir més audiència. No pas que la TV hagués de fer el què els polítics diguessin. Per altra banda, el dia no era el millor.

#47 marc, ppcc, 08/06/2009 - 21:17

Au va, Cuní, això dels blocs electorals és una rabieta dels periodistes. Per què no us queixeu de la subordinació dels periodistes al llarg de l'any?

#46 cat, bcn, 08/06/2009 - 21:04

Suerte que Cuni se ha puesto en su sitio con este inepto de Tremosa y por lo que se ve lo mismo que muchos politicos,con sus segundas residencias,que les hace creer que todo el mundo dispone de ellas.Claro que ellos se van a cobrar sueldos de 18000 e.mes