Política · 19 de Novembre de 2012. 00:59h.

Topada entre Mas i Herrera

El candidat d'ICV titlla al de CiU de "classista" i aquest li retreu que "per on han passat ha estat un desastre monumental"

Topada entre Mas i Herrera

Mas i Herrera se saluden abans del debat

El candidat de CiU, Artur Mas, i el d'Iniciativa, Joan Herrera, s'han enganxat per les polítiques socials, durant el debat a TV3. El dirigent ecosocialista li ha etzibat al de la formació nacionalista que era un "classista", mentre que Mas li ha retret que "per on han passat ha estat un desastre monumental".

"Sap quants pisos buits ens vam trobar al Govern gestionats per ICV? Més de 3.200. Ara s'ha reduït d'una manera molt gran, però això no és sensibilitat social. Sensibilitat social era tenir pisos buits", ha dit Mas.

"Ai, el que ha citat ara", ha contraatacat Herrera. "Em diu que som freds al patiment. No s'equivoqui, no és veritat. I això ho demostra el pes al pressupost en les polítiques socials", ha seguit el president de la Generalitat.

El secretari general d'Iniciativa ha preguntat: "reduir les beques menjador és no ser fred? Expulsar 9.000 persones del Pirmi? No és ser fred és ser classista. És pitjor, és ser classista", ha insistit.

Mas ha instat Herrera a que "no agafi un exemple concret, agafi el pes de les polítiques socials en el seu conjunt. Quan vostès governaven el pes de les polítiques socials era inferior que en aquest moment. On està la sensibilitat social senyor Herrera?".

En aquest punt, el presidenciable de CiU ha recordat a Sánchez-Camacho que "amb aquests 1.700 euros que ens deuen de les infraestructures pagaríem millor a final de mes i podríem cobrir algunes d'aquestes coses que vostès diuen".

Herrera ha remarcat que "nosaltres vam fer 53.000 habitatges i vostès n'han fet 0". "Els feien, però els tenien buits", ha reblat Mas.

"Per on vostès han passat la gestió ha estat un desastre monumental, per on han passat, a tot arreu, en política d'aigua, política d'habitatge, la política d'Interior, Mossos d'Esquadara, un desastre monumental", ha reblat Mas. "El que és un èxit és vendre's el país als sectors privats", ha conclòs Herrera.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 juan, lleida, 19/11/2012 - 13:11

doncs l'empresa Sorea va comprar Aigues de Barcelona. Llavors tant a la gene com a l'ajuntament hi havia el tripartit
o recordeu al Saura volen fer el transvassament del Segre. i negant-ho pateticament
Potser si que s'han patejat algo els d'iniciativa!!!

#6 El BUS de Manolo, bcn, 19/11/2012 - 13:07

Per topada la que s´ha fotut el bo del Manolo amb el seu bus,quan a vist al seu del PP amb l ´Alicia,ha perdut l´oremus i ,..,.. poc ha pogut fer,ja se sap moviment civic no subvencionat doncs,un bus en mal estat,sense frens,pero ple de llibertat i amor catalunya -espanya.
No se si arribara al final

#5 Joan Pere, Sant Cugat, 19/11/2012 - 09:26

"per on han passat ha estat un desastre monumental"

ja ja ja ja, pitjor que amb CIU impossible!!!!!

#5.1 Albert, Barcelona, 19/11/2012 - 12:25

Joan Pere....tristament pel país, tot i el teu riure, ha sigut aixi....lamentablement pel propi Herrera l'herència de Saura i ICV al govern tripartit ha sigut totalement desoladora....te'n recordes dels edificis feng-shui?

#2 Toni, Organyà, 19/11/2012 - 03:18

Monumental es queda molt curt president, quina feina que li han donat aquest del trispartit, ja no recorden que la crisis la van crear dos legislatures de PSOE i Trist-partit..

#2.1 ecioncat, Badalona, 19/11/2012 - 12:05

Si home!!! Ara resulta que la crisis no és fruit de es especulacions mercantilistes i del aprofitament hipotecari sobre les classes populars ofegades amb el credit. No és un problema del atac especulador sobre el deute sobirà,no. Ara resulta que és tot problema del tripartit. Va, home va. Ni idea!!

#1 CCC, Vilassar is not CiU, 19/11/2012 - 02:16

EL pitjor de tot és que tots diuen la veritat: CiU són classistes, ICV ha estat un desastre gestionant i els del PP no paguen els deutes (uns heretats, altres propis...). Així doncs, a qui ens queda a la gent humil i treballadora d'aquest país?