Publicitat
Política · 4 de Novembre de 2009. 21:05h.

Topada entre un exconseller i el delegat d''El Mundo'

Sanuy a Sàlmon: "a mi no em consideris divertit, sóc seriós"

L'exconseller de Comerç amb CiU, Francesc Sanuy, i el director d'El Mundo de Catalunya, Álex Sàlmon van tenir una topada al programa 59 segons de Televisió Espanyola a Catalunya. El periodista va dir que "parlar del senyor Aznar, i més si parla el senyor Sanuy sempre és divertit, i llavors no aniré jo...", mentre l'expolític de CiU li preguntava "què has dit?, què has dit?"

Sàlmon ha repetit que "que és divertit quan vostè parla del senyor Aznar, perquè riem tots" i Sanuy l'ha tallat amb un "a mi no em consideris divertit, sóc seriós. Prene'm seriosament, per favor". Sàlmon ha insistit: "però tothom ha rigut, senyor Sanuy" i aquest ha replicat amb un "poca conya".

La discussió s'ha mantingut uns segons més. El director de l'edició catalana d'El Mundo ha afegit que "vostè és molt seriós però tothom riu quan parla del senyor Aznar, serà per alguna cosa". "Però dic coses serioses -ha afegit Sanuy- i amb una certa amenitat que tu hauries d'aprendre. I molta correcció i educació; no em faltis".

La topada ha finalitzat quan Sàlmon ha indicat que "jo crec que l'estic mantenint. És vostè és qui s'ha posat nerviós" i Sanuy ha tancat amb un "jo no em poso mai nerviós".

La discussió ha estat adobada amb un parell de cops a la taula per part de Sanuy, almenys un d'ells fet amb el palmell de la mà.

Álex Sàlmon, en un moment de la discussió amb Francesc Sanuy
Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 aranya, Barcelona, 06/11/2009 - 12:13

Quina por aquest Sanuy!

#12 Alexia, Manlleu, 05/11/2009 - 16:28

En Sanuy no en té ni per començar amb un mindundi com aquest Salmó fumat.

#11 Xavi, BCN, 05/11/2009 - 15:54

Josep Mª: posar a Carretero com exemple d'honradessa es bastant còmic. Com ho diguis a Puigcerdà es faran un fart de riure.

#10 Josep Mª, Terrassa, 05/11/2009 - 14:04

En Francesc Sanuy és un dels catalans més honrats que hi ha a Catalunya dels que han tingut càrrec polític; del estil de'n Joan Carretero; i es coneix les Administracions a fons, creieu-me.

#9 Luigi, Sta. Coloma de Gramabet, 05/11/2009 - 12:33

Qué en sou de barruts els becaris d'aquesta gent: http://www.youtube.com/watch?v=8aKd-Lx-zlU