Publicitat

Albert Batlle s'ofereix a liderar el “centre catalanista”

Torna CiU

Albert Batlle i Ramon Espadaler (foto: Units)

El tinent d'alcalde de Seguretat de Barcelona i dirigent d'Units per Avançar, Albert Batlle, es postula per encapçalar un projecte de “centre catalanista” alternatiu a l'independentisme. “Hi ha un espai amb una gran quantitat de catalanistes orfes”, explica en una entrevista a La Vanguardia, on assegura que “estic disposat a liderar un projecte contra l'independentisme”.

Batlle defensa un “procés integrador” de diferents sensibilitats como Units, Lliures, la Lliga i el Partit Nacionalista Català de Marta Pascal. Preguntat sobre la relació amb el PSC -actualment Units està integrat en el grup dels socialistes al Parlament i Ajuntament-, reclama un “espai autònom amb vocació d'entendre's”. “No volem ni una remasterització de CiU ni crear la sociovergència”, rebla.

“Cal una alternativa a la inacció on ens ha portat l'independentisme. Podem integrar independentistes però no és un projecte per fer la independència”, explica. El tinent d'alcalde de Seguretat del consistori barceloní demana “un acord negociat amb l'Estat espanyol que, arribat el cas, pot ser votat pel poble de Catalunya”.

Albert Batlle considera que començar per un referèndm independentista és un “disbarat absolut”. “Crec en el diàleg i en una amplíssima confluència d'obediència catalana amb voluntat d'entendre's amb Espanya”, conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 Victor, Barna, 22/06/2020 - 11:41

Pero este no es del PSC?? Esto del transfuguismo político por tener un cargo es la leche...

#14 Onofre de Dip, Barcelona, 22/06/2020 - 05:18

Los fantasmas relevan a los fantasmas.
Y no hay más.

#13 Daniel, Tokio, Texas, 22/06/2020 - 00:42

A este paso el centro se va a convertir en un punto gordo con más superficie que la zona fuera de su perímetro. Todos dicen ser de centro.

#12 ferran , jonestown , 21/06/2020 - 23:49

hòstia,batlle...deixa’t de tonteries i postula’t com alcalde de barcelona...potser tindríes més vots...

#12.1 Xavi, Barna, 22/06/2020 - 15:36

Pues poca broma con esta idea, esta bien valorado, vaya gol al PSC

#11 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 21/06/2020 - 20:03

"Batlle defensa un procés integrador de diferents sensibilitats como Units, Lliures, la Lliga i el Partit Nacionalista Català de Marta Pascal... ”

Jesuitas, Dominicos y Franciscanos nunca se han llevado bien...