Publicitat
Política · 19 de Març de 2009. 22:19h.

Torna el Dragon Khan

Saura descol·loca el Govern en revelar que Zapatero ofereix només 1.200 milions

Torna el Dragon Khan

Montilla i Saura, en una reunió del Govern

El conseller d'Interior i Relacions Institucionals de la Generalitat, i líder d'ICV, Joan Saura, ha deixat al Govern en una incòmoda posició al revelar l'última oferta de Solbes sobre el finançament de Catalunya, segons ha sabut e-notícies. Després d'una reunió de dirigents dels tres partits del Govern arran de l'úlitma oferta de finançament de Solbes, Saura va comparèixer davant els periodistes per primer cop arran de la polèmica actuació dels Mossos en el desallotjament de la Universitat de Barcelona.

El titular d'Interior va revelar llavors una xifra que el Govern no volia revelar perquè, en teoria, les negociacions continuen. Voluntàriament o involuntàriament, a Joan Saura se li va escapar la quantita en plena la polèmica provocada per l'actuació dels Mossos d'Esquadra. El Govern havia mantingut, fins ara, en secret les quantitats durant totes les negociacions

Posteriorment, en una reunió informal al Parlament entre el mateix Saura, el conseller d'Economia, Antoni Castells, i el president Montilla, va ser evident que Castells li retreia a Saura la seva actuació i li indicava que es desentén de la qüestió. Saura va deixar en evidència Castells perquè, just una estona abans, havia estat parlant amb periodistes als passadissos de la cambra sense que informés de la xifra.

No és l'únic problema que es planteja al conseller d'Interior. Després d'admetre que hi ha hagut errors en l'actuació policial d'aquest dimecres, Saura està obligat a traduir aquests errors en responsabilitats i, per tant, en destitucions. Aquesta situació provocarà l'obertura d'un nou front contra Saura al cos de Mossos d'Esquadra.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Pepeillo, barcelona, 20/03/2009 - 14:26

Totalment d?acord Fran però per fi aquí i en altres afers d\\\'aquesta merda de govern també es crema en Montilla. La hostia de les properes serà per ERC i ICV però pels sociates també I Ja tocava!!!!

#14 Fran, BCN, 20/03/2009 - 14:05

Tot i que no el voto i crec que mai no el votaré, he de reconeixer que aquest Montilla va fer una jugada magistral al posar a Saura a Interior. "Un caramel enverinat\", com li van suggerir a una entrevista, on el presi va contestar "en absolut..."

#13 Hug, Begur, 20/03/2009 - 09:42

Perque en Zapatero no compleix una llei organica com es l estatut. Perque es negocia? . Esta mal redactat l estut? no diu ben clar quin ha de ser el financament de catalunya? Quina imatge de trileros!.

#12 Miqui, LF, 20/03/2009 - 08:32

Aquest tio està "zumbat" !!! No són de la meva calanya però com a mínim dignitat...Pare nostre ens agafi confessats !!!

#11 Pol, BCN, 20/03/2009 - 08:29

Però anem a veure... qualsevol persona sensata sap perfectament que si Catalunya vol decidir per ella només te una sortida: INDEPENDÊNCIA.