Publicitat

Un col·laborador de Maragall proposa que es presenti separat del PSC a Catalunya

Torna el PSOE

Xavier Vidal, a la dreta del conseller Maragall

El cap de comunicació de la conselleria d'Educació, Xavier Vidal, ha defensat en el seu bloc que "cal una opció d'esquerra catalana sense dependència de Madrid que agrupi totes les aspiracions catalanes (federalistes, sobiranistes, independentistes) que puguin ser l'opció clara a l'oferta de CiU. Unitat nacional, alternança democràtica".

Aquest col·laborador d'Ernest Maragall també ha reclamat que "el PSOE ha de tenir la seva pròpia oferta a Catalunya per competir amb el PP. Si això no és possible a les properes municipals, cal que el PSC tingui una direcció de campanya absolutament diferent a la que ha protagonitzat aquest desastre al qual hem assistit", en relació als resultats electorals del passat 28-N.

"Si el què publicava ahir dissabte el diari El País, entenent que la direcció de campanya del PSC va pactar els eixos de campanya amb el PSOE en una reunió, i això no va ser explicat a l'executiva dels socialistes catalans, la sospita convertida en realitat encara emprenya més", ha afegit Vidal.

El responsable de comunicació d'Educació va defensar la posició del grup parlamentari propi en l’última Conferència Nacional del Programa Electoral. Però aquesta posició no es va arribar a votar.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 Pep, Bcn, 11/12/2010 - 15:19

Tot i que és una bona observació el que cerca en Xavi Vidal, simplement, és cridar l'atenció per grimpar laboralment. Això ho podia haver dit molt abans però callava, ja que ell sempre s'ha sentit ben a gust amb l'espanyolisme del PSC. Vidal, quan el barco s'enfonsa, les rates fugen!

#27 Pocasoltes, bcn, 10/12/2010 - 22:49

Lo que tendría que hacer el PSC y el PSOE, ya que son tan progresistas, es pensar en cambiar las siglas. Al Psoe se le podrían caer perfectamente la S y la O y al PSC la S y la C, todo eso además de caérseles a ambos la cara de vergüenza, después de haber dejado caer al 20% en el paro (de momento)

#26 Juan, Barcelona, 10/12/2010 - 21:21

Si el fracaso del PSC en las últimas elecciones ha sido importante, de desvincularse del PSOE sería la puntilla. Yo soy de los que piensa que la pricipal causa de ese fracaso ha sido su marcado significado catalanista.

#25 luis, barcelona, 10/12/2010 - 14:44

No preocuparse chavales, que dentro de muy poco cuando los MOROS QUE HAY EN CATALUÑA voten (QUE NO TARDARAN MUCHO), MONTARAN SU PARTIDO, se juntaran con los que son de su cuerda, BARRERAN DE CALLE, MONTARAN SU TINGLADO
y seremos todos MOROS

#24 Francesc, Barcelona, 10/12/2010 - 13:48

Jo ho veig a l'inrevés, el PSC es va negant a poc a poc, perquè no se li veu fortalesa per defensar en ferm els nostres interessos. Algú ja parla de la banda dels 25...