Política · 7 d'Octubre de 2018. 10:51h.

Torna la cantarella d'eixamplar la base social

Ernest Maragall desvela que "quan vaig per Europa em diuen que tornem quan siguem més"

Torna la cantarella d'eixamplar la base social

El conseller d'Acció Exterior del Govern, Ernest Maragall, ha donat per bona la necessitat d'ampliar la base social independentista a Catalunya. Maragall ho ha justificat explicant que, "quan vaig per Europa em diuen que tornem quan siguem més, quan tingueu una majoria clara i definida" ha admès el conseller en una entrevista al programa Preguntes Freqüents de TV3.

Maragall també ha assegurat que la majoria independentista "no ha estat a l'alçada", fent referència a la crisi de govern viscuda la darrera setmana entre JxCat i ERC. Així i tot, el conseller ha volgut transmetre un missatge d'unitat i ha afirmat que la convocatòria d'eleccions "no ha estat una opció sobre la taula aquesta setmana".

Maragall ha considerat que Ciutadans s'ha convertit "cada vegada més en el partit de la provocació permanent" que vol fer visible una confrontació social que no existeix. Sobre una hipotètica proposta de l'Estat, el conseller d'Acció Exterior ha dit que "les han de rebre" però això no significa que "les hagin d'acceptar".

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#25 Vlac, Barcelona, 08/10/2018 - 11:43

De parte de Europa, que no molestéis más. Que cada vez vais a ser menos....

#24 Joan del Bages, Manresa, 07/10/2018 - 22:09

Aquest venerable ancià, socialista d’abans (i de l’equip dur) i ara independentista “sobrevingut” desitja que el procés es perllongui fins l’infinit per a poder seguir vivint la mar de bé gràcies a l’erari públic. Digne alumne d’en Martin Villa, qui va pujar al cotxe oficial amb 18 anys i encara no n’ha baixat.

#23 El Sifoner, Castelló, 07/10/2018 - 16:49

(..Ciudadanos..quiere hacer visible una confrontación social que no existe..) Pues no te preocupes, si es así, tranquilo que no sera visible, nadie de ese mundo que os mira (el mon ens mira), vera nada. Calma hombre que ya tienes una edad.

#22 El Sifoner, Castelló, 07/10/2018 - 16:44

(.."cuando voy por Europa me dicen que volvamos cuando seamos más, si hay una mayoría clara y definida"..)
Ernest, que no te das cuenta que eso te lo dicen por cortesía, por no decirte directamente, "vete y no vuelvas mas", hombre te hacia yo mas inteligente.

#21 Xexo, Premis, 07/10/2018 - 15:56

Cómo les gusta la mamandurria de la politica