Publicitat
Política · 26 d'Octubre de 2020. 17:31h.

Torna l’’Espanya ens roba’

Torra reclama “els recursos que ens són espoliats”

Torna l’’Espanya ens roba’

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, en una piulada a twitter, ha recuperat el conegut ‘Espanya ens roba’ i ha culpat l’Estat de la crisi econòmica i sanitària que pateix Catalunya arran de la pandèmia del covid.

Torra ho ha fet en rèplica a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que en declaracions a TV3 havia manifestat que “la gent està molt al límit i està patint una greu crisi econòmica que acompanya la sanitària. A l’hora que s’anuncien restriccions, s’han d’anunciar reforços”.

“Naturalment, Alcaldessa. Calen recursos, molts. De fet, ens calen els recursos que són espoliats de Catalunya any rere any i que tampoc el govern espanyol en el qual participeu no ha solucionat, ans el contrari”, ha dit Torra al respecte.

Publicitat
Publicitat

29 Comentaris

Publicitat
#26 Chris, Lleida, 27/10/2020 - 20:53

Mentrestant "Catalonia to invest in 'Catalan Nasa' space agency and satellites". Como viene a ser, otra vez, otro proyecto de los "iluminaos" de casa, para que luego suelten que nos expolian desde Madrid. Caraduras y sinvergüenzas.

#25 l'avi Florenci, La terra, l'home i la deixa, 27/10/2020 - 14:36

Espanya ens roba i el nacionalisme ens abusa sexualment.
No estic molt segur que causa mes mal.

#24 Efemèrides nostrades, Salem, 27/10/2020 - 12:38

La imatge representa l'arribada dels colons del Mayflower a Masachussets on el predicador Towers amb el reverend Edy Pujol recomanaven replegar indies jovenetes per convertir-les al puritanisme abans de celebrar el Thanksgiving del canard a la brasa amb "aràndanos".

#23 Flanagan, Tabarnia City, 27/10/2020 - 08:52

El secretario bien pagao que tiene podría buscarle alguna cata de ratafia y así se calla el pesao este.

#21 Ojotuerto, Calafell.tab, 27/10/2020 - 08:21

jaj lo de Cataluña rica era hace 45 años al final del Franquismo. Después de 40 años, de Pujolismo. Los catalanes son funcionaris holgazanes y con la misma estructura productiva que Murcia pero con peores números. La cara de la Von lyeck cuando el falanget le pedía gestionar la caridad Europea. para arrancar el tractoret, Tabarnia pone gasoil