Publicitat
Política · 25 de Juny de 2020. 20:54h.

“Tornaran a la càrrega amb el procés”

Alejandro Fernández, president del PP català: “Tot era per manar sempre”

“Tornaran a la càrrega amb el procés”

Alejandro Fernández (foto: PP català)

El president del PPC, Alejandro Fernández, està convençut que els partits independentistes “tornaran a la càrrega” mentre “el separatisme segueixi tenint els instruments del govern autonòmic”. “Això es podrà aturar el dia que un govern no nacionalista governi Catalunya”, assegura en una entrevista amb e-notícies.

Fernández veu possible la formació “d'un govern no nacionalista” i recorda en aquest sentit que els partits contraris a la independència es van quedar a dos escons de sumar majoria en les anteriors eleccions catalanes. “No hi ha un maledicció bíblica que ens digui que tinguem d'aguantar als nacionalistes eternament”, assenyala.

El líder del PP a Catalunya afirma que el procés “va ser una jugada per manar sempre”. “Tot era per manar sempre. Aquí no hi havia un projecte idíl·lic per a la arcàdia feliç que van vendre a la gent”, manifesta. Fernández explica que van voler plantejar un “desafiament” a l'Estat per aconseguir “un protectorat amb justícia pròpia, perquè no se'ls pugui jutjar a ells per les seves corrupteles, i on tindrem sotmesa a la meitat de la població”.

També assegura que “mai hi ha autocrítica” en el nacionalisme català ni tampoc reconeixen que el moviment independentista no té “una majoria social indiscutible”.“No som independents perquè mai hi ha hagut un sentiment majoritari a favor de la independència”, argumenta.

Alejandro Fernández conclou que “el procés ha destruït la convivència per a una o dues generacions” i defensa que el projecte polític de Carles Puigdemont i Quim Torra “és l'equivalent a la ultra dreta de Flandes”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 Resistencia , Flors i violes , 26/06/2020 - 22:03

Manar para poder mamar.
El factor crematístico siempre ha sido la finalidad esencial del procés.

#6 Peronísme de barretina, Girona y sus pueblos, 26/06/2020 - 19:12

Pujol fou el Peron català pero la Evita no pintava tant com l'altra. Desprès van apareixer els petits Perons que pobrets cada cop eren més pocacosa, aixó sí el manguis encara el dominàven força be. Actualment tenim els Perons ploraners repartits entre la cangrí i Wcloo que tambè dominen el manguis pero amb menys seguidors.

#5 marc, barcelona, 26/06/2020 - 13:57

Es su negocio, llevan 40 años viviendo de ello y muy bien, como van a dejarlo?, les va el modus vivendi en ello.

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/06/2020 - 10:55

"Un testigo protegido alerta de que los Pujol esconden 100 millones en Nueva Zelanda"

vozpopuli.com 26-6-2020

Vam començar amb els analogics Dilluns de Dolor de El Mundo pero la globalitzacio i la connectivitat permanent ha convertit la nostra familia real a ser una ferma candidata del proper best seller de Netflix.

"Els Supranu de l´Aneto

#3 Joanet, Bcn, 26/06/2020 - 09:21

La gent hi és. I això és la democràcia. La gent no ha renunciat al seu noble anhel. La gent tornarà a la càrrega amb el legítim poder del seu vot. Per més que es tornin a inventar falsos relats de violència, per més que es torni a estomacar a gent innocent i pacífica, es tornarà a la càrrega i es tornarà a votar.

#3.1 Fart de vividores del procés, No som 7 M, 26/06/2020 - 10:14

#3

Ósacar, pujolone, Borras...i la lista continua. Visca el procés de corruptes!! Ho entents?

#3.2 Flanagan, Tabarnia City, 26/06/2020 - 10:29

El cuento de la democracia y gent pacifica a otro,lo único que vas a votar es en las autonómicas cuando la secta decida convocar elecciones.

#3.3 Resistencia , Flors i violes , 26/06/2020 - 22:22

Joanet. La gent, què cony és això de la GENT?”

En Catalunya la "gent" no existe, solo hay un pueblo con un pensamiento único y fiel a sus líderes, sin cabida a la disidencia o crítica. El resto son colonos, botiflers, apostatas, herejes, enemigos del poble o meros fachas.
El concepto de gente ha desaparecido. Otra gran aportación del pr