Publicitat

La CUP planteja un altre referèndum el 2025

Tornem a començar

La CUP ha proposat tornar a celebrar un referèndum d'autodeterminació abans del 2025 com a proposta política amb la qual aniran a les eleccions catalanes previstes pel 14 de febrer. Els anticapitalistes, que van presentar aquest divendres les línies generals de la ponència, aposten per unes noves votacions "partint de l'experiència" dels últims temps.

"Ens comprometem a treballar per generar les condicions òptimes per fer efectiva una ruptura amb l'Estat espanyol en el nostre camí cap a la independència. Ens cal tornar a agafar la iniciativa en la confrontació amb l'Estat per defensar els nostres drets i llibertats com a poble" apunten. El document proposa atiar conflictes socials com a "motor de canvi", promovent la desobediència civil massiva i institucional.

"Cal continuar generant eines de confrontació amb l'Estat, entenem que un nou referèndum en un horitzó proper, que ens doni una altra vegada la capacitat per demostrar i confrontar amb l'Estat que aquest país serà el que la seva gent vol" ha manifestat la diputada Natàlia Sánchez.

La dirigent anticapitalista també ha explicat que una altra de les propostes que la CUP planteja és la "lluita contra l'emergència climàtica" a través d'un pla d'acció ecologista.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#19 Cupero, Agua y jabón , 30/11/2020 - 08:49

Menos lucha, y más ducha.
La solución, agua y jabón.

#18 BJMR, Bilbao, 29/11/2020 - 21:19

¿ Y por qué no vamos anunciando ya el del 2033?

#17 Carme, Barcelona, 29/11/2020 - 18:35

Senyors de la CUP no parlin tant de referèndums que quan es l'hora de la veritat no estan mai a primera línea, sempre desapareixen del mapa

#16 Vlac, Barcelona, 29/11/2020 - 13:22

Siendo oligofrénicos, es fácil que no tengan comprensión lectora, sobre todo por ignorancia. Nunca se han leído el título preliminar de la Consti. No dan para más !!!!!

#15 Benet S., Barcelona, 29/11/2020 - 12:42

Aquesta colla de parasits es volen mantenir vivint amb l'esquena dreta i alguna bajanada han de dir per fer-se notar que existeixen, pero el ramat comença a estar cansat d'assumir tants enganys i mentides i està sortint de la cura de son a que el van sotmetre. Aquests a cada elecció han perdut la meitat, ara si tot va be desapareixerant del mapa