Publicitat

Els anti-Bolonya aturen de nou les classes

Tornem-hi

Piquets d'estudiants controlen l'entrada a la Facultat de Geografia i Història

Una setenta d'estudiants anti-bolonya s'han aplegat a l'entrada de la facultat de Geografia i Història de la UB, situada al Raval barceloní. Aquests estudiants han aturat les classes i han constituit piquets informatius, tot i que ells asseguren que cap estudiant ha intentat accedir a les aules. La vaga s'extendrà dijous i divendres. Els anti-bolonya han organitzat per aquest matí activitats alternatives com ara la xerrada sobre "lliure accés als llibres" o "la Universitat nòmada", a més de tallers d'assemblearisme, confecció de murals o taules d'anàlisi sobre la situació de Bolonya. El vicerector de la UB, Joan Elias, ja ha expressat la seva intenció de no enviar els Mossos per desallotjar els estudiants si no hi ha violència, doncs "cal ser molt prudents".

La protesta s'ha decidit aquest dimarts a la nit, en una assemblea de 200 persones. Al cap de poc s'ha sabut que una trentena d'estudiants més s'han tancat a la facultat de Dret de la UB, a la Diagonal. Aquest matí, un grup d'universitaris s'han tancat al deganat de Ciències de l'Educació de la UAB. Les tancades arriben una setmana després del desallotjament del rectorat de la UB pels Mossos, que va acabar amb la batalla campal als carrers de Barcelona.

Pancartes a la Universitat

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#16 F.M., Lleida, 25/03/2009 - 16:38

La classe deu ser una activitat reaccionària. El millor són les activitats alternatives. Mentre els professors cobrin el seu sou igual i es donin aprovats generals, tot va bé. Total, els que paguen impostos són burgesos opressors.

#15 porrero, Begues, 25/03/2009 - 15:26

Ei! Aquesta foto que diu que els estudiants anti-bolonya estan fumant al passadís és una gran mentida. Això és la porta exterior de la Universtitat, i tota la gent que fuma és fora de l\\\'edifici tancat!

#14 ianu, ub, 25/03/2009 - 14:56

http://www.llibertat.cat/content/view/5047/1/

#13 sulfuro sulfuro, Barcelona, 25/03/2009 - 13:43

Los estudiantes han tenido tiempo de sobra para abordar el tema Bolonia.
Muchos de los que se manifiestan no saben
bien a qué se están oponiendo.
Bolonia tendrá algunos inconvenientes pero
globalmente es un gran paso adelante para una mejor formación.

#12 Cronen, Barcelona, 25/03/2009 - 13:42

Tenen el morru de demanar dialeg quan ells organitzan piquets x impedir entrar als estudiants a classe son una neomafia que cada dos viuen de la revolució del 68.Mireu aket grup
http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=72589188752