Publicitat

Mas apel·la a l'èpica en la seva declaració de final de campanya

Tornen les banderes

Mas, durant l'acte

El candidat de CiU, Artur Mas, en la seva declaració de final de campanya a Sant Fruitós del Bages, ha assegurat que "en aquests anys hem après també que l’esperit de servei és una actitud que es demostra sobretot en l’adversitat".
 
"Però que ningú s’equivoqui, la nostra set no és de venjança, ni de revenja, ni de passar comptes. La nostra set està impregnada d’esperit positiu, d’afany per superar reptes, de voluntat d’aixecar el país", ha deixat clar.

"Volem fer arribar al cor i a l’ànima de tots els catalans que el destí dels pobles no ve marcat per les vegades que entren en crisi o cauen en el desànim, sinó per les vegades que són capaços d’aixecar-se, de posar-se dempeus i d’enlairar els seus ideals, els seus millors valors, els seus somnis i el seu esperit", ha indicat.

"La mateixa història de Catalunya demostra de manera rotunda que el que mai hem perdut, el que mai ens han pogut treure, el que ni els vents més intensos han pogut apagar, és la flama que segueix escalfant la nostra catalanitat i la nostra voluntat de ser un poble lliure i una nació plena", ha recordat.

!El canvi és possible. El canvi està en marxa. Depèn de tots plegats fer-lo realitat. Arreu del país hi ha un anhel de canvi!, ha considerat. "Els homes i les dones de CiU hem presentat propostes i idees per sumar al canvi una gran majoria que permeti oferir un govern fort, seriós, respectat i cohesionat per fer una Catalunya millor", ha afegit.

"Posem amb humilitat i serenor el nostre ferm compromís al servei del poble de Catalunya. De tots i cadascun dels set milions i mig de catalans i catalanes. I és amb aquesta actitud que us demano que sumem entre tots per a construir una Catalunya millor", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 sulfuro sulfuro, Barcelona, 26/11/2010 - 19:44

Esta gente que se envuelve en banderas y suelta soflamas tan inflamadas como la de la muestra suelen ser unos redomados hipócritas engañabobos
Entre los pliegues de las cuatribarradas parecían asomar algunos picos de billetes de 500 euros prestos a salir con papá hacia el paraiso de Liechtenstein

#4 Kropotkin, Vic, 26/11/2010 - 19:17

Vaya horterada. Solo les ha faltado colocar junto a las banderas el cuerpo incorrupto de Wifre el Pilós, una burifarra y unas chirucas. Menudos horteras nos van a gobernar. Que disfruteis del 3% chupópteros...

#3 Joan Carles, Sabadell, 26/11/2010 - 17:57

Que tremoli l'enemic en veient la nostra ensenya, com fem caure espigues d'or quan convé seguem cadenes.
Visca Catalunya, Visca la Terra Lliure i a prendre pel sac el Filiprim i tots els fatxes que com ell ens han trepitjat i ens trepitjen el coll a hores d'ara TREMOLEU!!!

#2 Aneu fent acudits, aneu, Mireu Irlanda, 26/11/2010 - 16:05

filiprim, què potser parles del banderot de Madrid, que va posar l'Ansar y puja cada dia en Sapateru?

Com més gran el banderot, més s'arronsa Espanya.

I espera't, que si seguiu així de llestos, l'haureu de fer servir per fer samarretes, que els hiverns que s'acosten a Madrid són gèlids.

#1 Filiprim, BCN, 26/11/2010 - 15:41

Cuanta más corrupción más banderas para taparla! Que vergüenza de país!