Publicitat
Política · 25 de Febrer de 2019. 17:36h.

Torpede del PDECAT a la Crida

Jordi Xuclà: “és evident que no ha quallat”

Torpede del PDECAT a la Crida

Jordi Xuclà

El diputat del PDECAT al Congrés, Jordi Xuclà, ha afirmat que la Crida per la República -el partit impulsat per Carles Puigdemont- no ha aconseguit el seu propòsit fundacional de reunir tot l'independentisme sota el mateix paraigua. “És evident que no ha quallat”, ha assegurat en una entrevista a El Periódico, on ha defensat el “llegat” del PDECAT com “una manera de fer política eficient i de bon govern”.

Xuclà, que va recomenar Puigdemont, ha manifestat que “l’oferta de la Crida era aglutinar tot l’independentisme i no es va complir”. “ERC no hi va voler entrar i altres expressions de l’independentisme tampoc. Han passat mesos i aquest projecte de la Crida no ha acabat quallant”, ha reblat, alhora que ha considerat “legítim” que els postconvergents preservin la seva tradició política.

El diputat a la cambra baixa ha explicat que no s'ha fet de la Crida “com la immensa majoria de militants del PDECAT, una dada que la direcció té present a l'hora de prendre decisions”. Preguntat sobre el futur del moviment promogut per l'expresident de la Generalitat, Xuclà no ha volgut fer pronòstics, però ha ressaltat que “no s’ha consolidat el que es va presentar”.

Respecte la confecció de les llistes electorals per a les eleccions generals del 28 d'abril, Xuclà ha afirmat que hi haurà “primàries”. El diputat ha afirmat que se seguiran els “mecanismes democràtics amb mentalitat d’obertura a la societat”, però “no d’un actor que des de la societat t’acaba succionant com a partit o cancel·lant com a partit”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 26/02/2019 - 12:56

Dice que la crida no ha cuajado.
Pues que sea coherente ante la evidencia que la República tampoco

#2 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 26/02/2019 - 03:10

No distreguem a les hienes mentre es barallen per la carronya.

No necesisten enemics fabulats

Es fantastic

#1 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 25/02/2019 - 23:18

Pelea de zombis caníbales en la ultraderecha separatista.