Publicitat
Política · 6 de Març de 2019. 17:26h.

Torra a Arrimadas: "Si no se'n fot"

El president acusa la cap de l'oposició d'enfotre-se'n

Torra a Arrimadas: "Si no se'n fot"

El Parlament de Catalunya ha viscut aquest dimecres un nou episodi de tensió entre el president de la Generalitat, Quim Torra i la cap de l'oposició, Inés Arrimadas, quan Torra li ha etzibat un "si no se'n fot, em permetrà que continuï" durant la resposta del president a una pregunta d'Arrimadas, sobre el maltractament infantil. El comentari de Torra en la sessió plenària de control al Govern evidencia la tensió i els retrets constants entre ambdós líders parlamentaris.

Arrimadas ha interpel·lat a Torra sobre les esmenes a la totalitat que JxCat i ERC han presentat per bloquejar una proposició de llei de C's sobre la protecció als infants. Torra, en la seva resposta, ha afirmat que abans de presentar una proposició així s'han de buscar consensos i ha cridat l'atenció a Arrimadas.

"Nosaltres treballem pel diàleg, no per presentar... –i si no se'n fot, em permetrà que continuï–, nosaltres treballem pel diàleg, treballem per buscar consensos, treballem per trobar precisament aquestes grans majories que hi ha en aquest Parlament i en la societat catalana. I, per tant, nosaltres, davant d'aquesta llei, l'estudiarem, la mirarem i prendrem la decisió que creiem oportuna", ha afirmat Torra responent a una pregunta de la cap de l'oposició sobre els abusos i maltractes a menors.

L'enemistat entre Torra i Arrimadas ha tornat a posar-se de manifest amb el comentari del president, que suposa una mostra més dels ja habituals retrets i friccions entre la cap de l'oposició i el president del Govern a les sessions plenàries.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#10 botifler1914, sINITACA, 07/03/2019 - 09:42

Es lo que tiene ser una marioneta, que la gente se te chotea.

#9 Vikander , Cornellá , 06/03/2019 - 23:03

El Parlament hace tiempo que no vale para nada, al menos para nada legal. Por mí ya lo pueden cerrar.

#8 David prieto xai, Er pra yobregas, 06/03/2019 - 22:24

Xo qi t L majoria???? Ls taperniufus???? Ja ja ja ja a fe kntonades a les rambles carallots feixistes d L puta e panya nadaaaaa aaaa qin estat d merda

#8.1 Vikander , Cornellá , 06/03/2019 - 23:04

Sí sí, claro claro.

#8.2 Al David Prieto , Barcelona , 07/03/2019 - 08:03

Tu nivel intelectual, es de vergüenza ajena, aprende a expresarte, eres patético.

#7 Pan con tomate y jamón Ibérico, Amb el separatisme ni parlar-ne, 06/03/2019 - 21:37

"El president acusa la cap de l'oposició d'enfotre-se'n"

¿Pero si eres un tipo ridículo e inútil, como no se va a descojonar de ti...?

#6 Doctor, Barcelona, 06/03/2019 - 20:58

"Nosotros trabajamos por el diálogo..., nosotros trabajamos por el diálogo, trabajamos para buscar consensos, trabajamos para encontrar precisamente esas grandes mayorías que hay en este Parlament y en la sociedad catalana": pues el 6 y 7 sept 2017 me parece que poco consenso hicieron, arrasaron a la oposición y a la mitad de la sociedad catalana