Publicitat
Política · 25 de Maig de 2020. 22:32h.

Torra a Tardà: "Jo vull la independència. I tu?"

El president de la Generalitat li diu que "no acostumo a veure la vida en clau espanyola"

Torra a Tardà: "Jo vull la independència. I tu?"

El president de la Generalitat Quim Torra ha replicat un article de l'exportaveu d'ERC al Congrés Joan Tardà preguntant-li si vol la independència. "No acostumo a veure la vida en clau espanyola. Fàcil, jo vull la independència. I tu?" ha escrit en resposta a la piulada del dirigent republicà, on enllaçava amb l'article titulat 'Més junquerisme i menys torrisme' que publica 'El Periódico'.

"Estimat amic, estic acostumat a gairebé totes les teves pirotècnies verbals, però això del "torrisme" m'ha deixat bocabadat. I equiparar-lo al "sanchisme" supera els límits de la meva imaginació. No acostumo a veure la vida en clau espanyola. Fàcil, jo vull la independència. I tu?" ha escrit a la xarxa social.

6736-torra.jpg

Tardà, en l'article, reclama "més junquerisme i menys torrisme", i apunta que aquesta frase "traslladada a l'àmbit espanyol podria ser llegit com más pablismo y menos sanchismo". L'exportaveu republicà també considera que Esquerra hauria d'ocupar "el màxim espai polític" a Madrid.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#16 electra, Barcelona, 27/05/2020 - 10:20

Tu la veus en clau puigdemont. HOME SENSE CAP PERSONALITAT!!!!!!!!.

#15 Barretina a rosca, Black hole, 26/05/2020 - 14:43

Después de una subida de sueldo uno se suele venir arriba como le pasa a Torra.

Hay que tener la cara de cemento armado para subirse el sueldo en estos momentos, camuflado en la votación de una decreto-ley sobre el COVID-19 y con carácter retroactivo a 1 de enero.

Y la borregada lazi tan contenta!.

#14 Hombreeeeee!, Girona y sus pueblos, 26/05/2020 - 13:28

Un gest fora renunciar a la pagueta mentre no assolim l'independència (que recordeu ja la tenim a tocar, tocar del francès "toucher" que vol dir "cobrar"), mentre segueixis cobrant, tito, el fas és un exercici d'hipocresía com una catedral. I quina paga, nanus!

#13 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 26/05/2020 - 12:55

Quimnodoyuna, me da que prefieres más tu sueldazo de 150.000 y tu pensión VITALICIA de 95.000 que la independencia

#12 joan, manresa, 26/05/2020 - 12:36

tin)La independencia no es cosa que yo la vulgui per imposar-le sobre un altre....,com a cosa i desitj personal val...,naltros també voldriem moltes coses ...,i fortes..,pro no les imposarem mai a ningú. Sr.Torra,la independència no es cosa de un ,ni de dos ni de tres...,es cosa de molts mes .es questio de mayorias mes grans i solides. Enten..??