Publicitat
Política · 10 de Març de 2023. 11:16h.

Torra acusa el Govern d'"estafada descomunal"

L'expresident diu que la via unilateral és "l'únic camí realista"

Torra acusa el Govern d'"estafada descomunal"

L'expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha acusat el Govern d'"estafada descomunal" amb la taula de diàleg i en un article a Vilaweb manifesta que la unilateralitat com "l'únic camí realista" per culminar el Procés. A més, defensa que calen "nous lideratges" per recuperar "credibilitat".

Torra comparteix "la veu dels qui consideren que som en un fangar i que hem anat més enrere que no pas endavant" i reconeix que "la cúspide de l'octubre del 2017 ens va deixar un moviment independentista en descomposició".

També defensa que "l'únic camí que mena a la independència és la ruptura democràtica unilateral" perquè, segons ell, "no hi ha cap negociació ni cap diàleg que pugui tenir com a resultat l'autodeterminació". "La via unilateral encara s'ha de provar, i deveu estar d'acord amb mi que, vista l'estafada descomunal de la taula del diàleg, és una via que hem d'explorar aviat", subratlla.

Quim Torra assegura que "un veritable pragmatisme independentista, el seny independentista, és prendre el camí de la ruptura unilateral". "Qualsevol altra opció és rauxa i somni o, directament, engany", sentencia.

Finalment, afirma que "un dels principals problemes" de l'independentisme és "la manca de credibilitat". Per això, reclama "renovació de cares i nous lideratges". "No perquè siguin nous, sinó perquè han de guanyar-se la credibilitat i, per tant, actuar amb coherència i en conseqüència a les propostes que facin", conclou.

Publicitat
Publicitat

46 Comentaris

Publicitat
#50 El rulo carioca, Sarandonga, 14/03/2023 - 22:49

Con todos los respetos, sr. Torra, usted necesita ser sodomizado por una butifarra.

#49 et, sabadell, 14/03/2023 - 08:05

estafa , estafa, quim........ ratafia....
per estafa , que no et truqui a tu o a la teva senyora, roger parellada de l. empresa basic devices per desbloquejar, algun contracte com el de material sanitari , per valor de 35 millons, que tenien bloquejades les entitats financeres per sospita d. ESTAFA ,....i que finalment es va dur a terme....

#48 EduardR, BCN, 12/03/2023 - 10:13

Lo dice un tio que su gran azaña es no descolgar una pancarta y tener una pensión vitalicia de más de 90K al año.... en fin, que lo hagan otros, pero él a la gran vida .

#47 Gurguri, Barcelona, 11/03/2023 - 17:58

Mucha indignidad para un iluminado que por no hacer nada vivirá como un Rey con pensiones vitalicias indecentes,que pagamos todos.Llenos de dignidad hombres y mujeres jubilados autónomos viviendo en el umbral de la miseria

#46 Vlac, Barcelona, 10/03/2023 - 21:30

La vía unilateral es anticonstitucional. Lo que hicisteis al declarar la eyeculación precoz de 8 segundos, fué lo que hizo Hitler en 1933 con su ley de desobediencia y le cayeron 900 días de calabozo.
Todo vuestro procedimiento ,lo llaman Lazi , pero es Nazi !!!