Publicitat
Política · 18 de Febrer de 2019. 20:03h.

Torra acusa el Parlament Europeu de ser un “titella dels partits espanyols de dretes”

El president de la Generalitat està disposat a anar a la presó per la independència

Torra acusa el Parlament Europeu de ser un “titella dels partits espanyols de dretes”

Quim Torra (foto: Govern)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha acusat el president del Parlament Europeu, Antonio Tajani, de convertir l’Eurocambra en “un titella” de la dreta espanyola per haver prohibit la conferència que el president català i l’expresident Carles Puigdemont havien de pronunciar al Parlament de la UE aquest dilluns, mentre que n’ha permès una de Vox per al 6 de març.

“Tajani ha pres una decisió política i ideològica. Ho ha fet per por a les nostres idees i per por a perdre el favor dels seus patrons espanyols. En lloc de defensar els drets de tots els europeus, Tajani ha convertit el Parlament Europeu en un titella dels partits espanyols de dretes”, ha denunciat.

Torra també ha acusat el president de l’Eurocambra de protagonitzar “una de les accions més antidemocràtiques: violar el principi de la llibertat d’expressió”. El president català ha fet aquesta denuncia durant una conferència aquest dilluns en un cèntric hotel de Brussel·les, després que Tajani vetés fer-la en una sala de l’Eurocambra.

Publicitat
Publicitat

49 Comentaris

Publicitat
#49 La Pepita del Raval, Cadaques, 19/02/2019 - 16:13

Ahi el racisorra ha demostrado que es un Grande. Su calidad democratica esta por encima de la Union Europea. Quien lo dudaba?.
Soc catalana i tinc por .

#48 Sergi, Barcelona, 19/02/2019 - 12:10

Torra, para titelles o marionetas ya te tenemos a ti, el muñequito articulado del Guru de Waterloo.

#47 José María, Ubrique, 19/02/2019 - 10:05

Le dijo la sartén al cazo...

#46 Neferu, Barcelona, 19/02/2019 - 10:02

Ahora sí que l'has ben cagat, Torra. Insultar, difamar al presidente dell parlamento europeo no es como difamar, insultar al gobierno español y a los españoles.no. Aquí se te consiente decir las peores barbaridades que se te ocurran pero, macho, el presidente de la Eurocámara es otra cosa bien distinta. L'has cagat, Torra, l'has cagat.

#46.1 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ALCALDE ¿PER QUÈ NO VOLEU PODAR ELS PINOS DEL CINEMA ESBARJO ? FA ANYS QUE NO LOS PODAIS HE , QUIM TORRA NOI INSULTAR AL PRESIDENT DE L´EUROCAMBRA NO ES LO MILLOR PER DEMANAR AJUDA A EURO, 19/02/2019 - 10:52

Neferu , 10:02 , la pregunta seria ¿CON VOLEM DEMANAR AJUDA I SUPORT A LA UNIO EUROPEA ELS POLITICS INDEPENDENTISTAS CON QUIM TORRA ? SI INSULTEN FALTEN AL RESPECTA AL President de L´Eurocambra . ARA Si es VERITAT QUEL MÓN ELS MIRA con diuen els ELS MIREN CON FAN EL RIDICUL . Quina Vergonya fan pasar a Catalunya i els Catalans ..

#46.2 Ramona , Vic, 20/02/2019 - 19:53

Jo crec que la canadà el president de la eurocambra amb aceptar els de ultra dreta i feixistes deu tenir por de perdre la presidència

#45 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu ALCALDE ¿PER QUÈ NO VOLEU PODAR ELS PINOS DEL CINEMA ESBARJO ? FA ANYS QUE NO LOS PODAIS HE , QUIM TORRA TU ERES UN TITELLA A MANS DE CARLES PUIGDEMONT ELS DOS PERJUDIQUEU MOLT CATALU, 19/02/2019 - 09:00

Me fa Gracia en fa riure ,Quim Torra diu quel President de L´Eurocambra es un Titella .Balla home i u dius tu que eres EL GRAN TITELLA de Carles Puigdemont fa riure aixo .Els dos perjudiqueu i molt a Catalunya i els Catalans .Fa temps no feu res de bo per Catalunya no es fan politicas socials ASI DONEU SUPORT A NICOLAS MADURO Veneçuela