Publicitat
Política · 29 de Gener de 2020. 12:24h.

Torra acusa ERC de falta de "lleialtat"

Acusa els republicans de no respectar el consens de l'independentisme

Torra acusa ERC de falta de "lleialtat"

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant la seva compareixença, ha acusat els seus socis de Govern de falta de lleialtat. "El Govern no pot funcionar sense lleialtat entre els seus socis", ha argumentat, a més de lamentar que "dilluns es va permetre que un òrgan independent em deixés sense escó i el consens de l'independentisme no es va respectar".

"És l'hora de la màxima responsabilitat. Abans d'acabar la legislatura, la gent necessita que aprovem els pressupostos. Cal que facin el seu camí i després cal retornar la paraula a la ciutadania", ha afegit Torra, que reivindica que "la repressió es combat sense doblegar-se i deixant clar que no ens atura".

"Tothom sap com he batallat per la unitat estratègica i per donar una resposta  conjunta a la sentència. Ni jo ni el meu espai polític trencarà la unitat", ha afirmat, a més de sentenciar que "aquesta legislatura ja no té més recorregut polític, arriba al seu final".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Valenti , Tarragona , 29/01/2020 - 18:12

Falta de lleialtat la que han mostrat al llarg de 7 anys al Estat al que representen i a mes de la mitad de catalans que no volen saber res de la República dels Idiotes.

#1 Ramon, Maraesme, 29/01/2020 - 14:32

Lleialtat i ERC són dues coses antagòniques. Aquests pseudorepublicans sols miren per ells i prou, igual que fan la resta de partits
Ai pobre Catalunya qui et veu i qui t'ha vist, has passa't de motor a "muleta" d'Espanya