Publicitat
Política · 19 d'Agost de 2020. 11:13h.

Torra admet el seu fracàs

"Estava disposat i preparat per arribar tan lluny com els partits i el Govern volguessin"

Torra admet el seu fracàs

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha explicat en una entrevista a l’ACN que, quan va acceptar el càrrec per "servir el país", estava a punt "per tots els escenaris". "Estava disposat i preparat per arribar tan lluny com els grups que em donaven suport i el Govern volguessin arribar", ha afirmat.

Torra entén que hi hagi gent "decebuda" perquè l’independentisme no ha culminat el procés: "Jo mateix ho estic", ha admès. Així mateix, diu que l’han "sorprès enormement" les "discrepàncies" internes que hi ha hagut, tot i la "repressió": "No les podia entendre i encara no les entenc".

"No no em podia esperar que, en una situació amb presos i exiliats, es produïssin segons quines accions, sincerament", ha afegit. Tot i això, el cap del Govern ha argumentat que està "content" d’haver "mantingut el pols" i la "dignitat" de la institució, i de "no haver abaixat la guàrdia", tot i les "circumstàncies enormement difícils" que ha afrontat el seu executiu.

El president també opina que els polítics no van estar a l’alçada durant la sentència del judici per l’1-O: "Devíem fallar tots, perquè la gent hi va ser". "Les discrepàncies i diferències no van saber trobar el canal adient i penso que, senzillament, la classe política no va estar a l’alçada del que la ciutadania requeria", ha valorat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#14 Masias , Mis posaderas , 19/08/2020 - 22:38

No este triste Sr. Vicario. Dentro de sus capacidades ha hecho lo que ha podido
No olvide que usted iba de suplente en el banquillo y claro tampoco se le puede pedir que sea un Maradona.

#13 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/08/2020 - 19:30

Y yo estaba dispuesto a comprar Amazon, pero resulta que pedían una millonada. Malditos accionistas!!!

#12 Masias , Mis posaderas , 19/08/2020 - 18:49

Pues a mí el Sr. Vicario también me ha decepcionado. Me prometio otro Butifarrendum antes de irse

( y además tengo apuntados los helados de postre que me debe ).

#11 Marti, Palafrugell, 19/08/2020 - 18:22

Ha fracassat perquè la gent no vol la independència, perquè la gent no surten a manifestar-se sino a fer un happening, berenar i fer-se selfies, perquè vostes son uns feixistes i la gent ja els coneix. Es foten en un merder tot sols i ara acusen al estat espanyol de que la revolució no ha triomfat per culpa seva, i li demanen explicacions.

#10 Eric, Barcelona, 19/08/2020 - 18:16

Es que aixo de la preso, encara que sigui.Hotel lladoners fa una mica de cangelo....