Publicitat
Política · 15 de Març de 2021. 20:03h.

Torra admet el seu “fracàs”

“Tenia l’objectiu de portar aquest país a la independència i no he aconseguit”

Torra admet el seu “fracàs”

L’expresident de la Generalitat, Quim Torra, ha reconegut durant la presentació del seu llibre ‘Les hores greus’ que la seva gestió sobre el procés independentista ha estat “un fracàs”. L’acte de presentació del llibre ha estat a càrrec d’Antonio Baños.

Torra ha citat una piulada de Germà Bel on aquest manifestava que la gestió de l’expresident va tenir “dos grans temes: procés i covid. En la 1a, fracàs; inevitable des del 30/01/2018 per qualsevol. En la 2a, fer-li cas a Torra (confinament total 14/03) hagués estalviat més de 20.000 morts a Espanya (5000 a Catalunya?). És tot”.

L’expresident ha reconegut en aquest sentit que “la gestió sobre el procés ha estat un fracàs, la gestió sobre la pandèmia si haguéssim estat més conscienciats haguéssim evitat molts morts”. “Em sento decebut, tenia l’objectiu de portar aquest país a la independència i no he aconseguit”, ha dit.

Torra, però, ha al·legat que “l’Estat em sortia amb unes excuses que jo no comprenia”. En aquest sentit ha recordat que “tot l’establishment se’m va tirar a sobre per no signar el manifest ‘Todos Unidos’”.

D’altra banda, ha reivindicat que “quan em diuen l’activista penso que jo he treballat vint anys com a director d’una empresa”. “Hi ha un menyspreu, s’intenta que la societat pensi que jo sóc una persona que caic de l’arbre”, ha lamentat.

També ha llançat una indirecta a ERC i Roger Torrent en manifestar que “no pot ser que no s’investís Puigdemont, els acords s’han de complir perquè si no la gent no entén res”. Tot i això, ha reconegut que “no vaig tenir la força d’enfrontar-me a les desconfiances permanents, vaig optar per una certa omissió. Però és que em desagradava tant…”.

“Sense les eines d’un Estat les decisions que no pots prendre afecten a la vida de la gent. Amb un Estat independent és evident que haguéssim tancat Catalunya, és evident que haguéssim donat les subvencions a les empreses o les ajudes als pares que havien de cuidar dels fills”, ha dit. “Si som independents tenim 16.000 milions garantits cada any, és la millor solució”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#41 Manué er Gafe., Barcelona., 16/03/2021 - 20:28

Aún no se conoce ningún tonto en el mundo que reconozca que es tonto.
Eso le pasa a Porra.

#40 Yo, Barcelona, 16/03/2021 - 18:14

Un depravado y un trastornado mental dando vergüenza ajena a toneladas

#39 Marcial, Santa Coloma, 16/03/2021 - 16:24

Dios los cría y la caca los amontona.

#37 Quin duo!, Barna, 16/03/2021 - 14:38

I què volia aconseguir aquest mediocre amb cara de fàstic?-

#36 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 16/03/2021 - 14:33

Com molt encertadament va proclamar un dels seus, el preboste falangista valencia i oportunament reconvertit al pancatalanisme furibund Joan Fuster, els fracasos no s´improvisen.