Publicitat
Política · 4 de Setembre de 2018. 22:31h.

Torra admet que buscaven la repressió policial per sortir a la premsa internacional

El president assegura que “ambdues coses van lligades”

Torra admet que buscaven la repressió policial per sortir a la premsa internacional

Càrrega policial durant l'1-O

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reconegut que la repressió policial de l’1 d’octubre ha servit per internacionalitzar el procés independentista. “E?s innegable que la causa catalana ha avançat a l’esfera internacional mentre aquí patíem la fase me?s aguda de la repressió. De fet, ambdues coses van lligades”, ha asseverat en la conferència “El nostre moment” que ha pronunciat aquest dimarts al TNC.

Torra ha assenyalat que “al món hi ha una tendència a vincular l’acceptació dels processos d’independència amb el tractament injust als pobles que els acompleixen” i ha afegit que “el primer d'octubre ho va canviar tot, a Catalunya, però també al món”. També ha considerat que “la nostra causa és més solida i més respectada que mai” internacionalment arran de l’“intent planificat de destruir l’ideal independentista”.

El president del Govern català ha indicat que de cara al primer aniversari de l’1-O “hem de ser capaços de projectar internacionalment tot el que va passar aquell octubre, fer brillar l’esclat de llibertat d’aquell moment i desemmascarar els culpables de la violència i la repressió amb que van intentar apagar-lo”.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#11 ampar, Girona, 06/09/2018 - 12:33

Hubo mucha más violencia por parte de los manifestantes.
Y ha habido mucha más violencia por parte de los mossos en cualquier manifestación.

#10 Montse Quatre, Barcelona, 05/09/2018 - 15:33

La boca del Torrat se li fa aigua pensant en que algun dia pugui haver una victima...aquest fanàtic olora la sang, l'excita la possibilitat d'erigir-se com Abraham... Aquestes declaracions que assumeixen el seu desig pervers i acomplert del 1-O haurien de tenir-les gravades en pedra perque els del ramat poguessin saber qui es el seu pastor.

#9 Alejandro, Barcelona, 05/09/2018 - 11:50

Torra: no hacía falta que lo admitiera; cualquier persona con una mínima inteligencia y un mínimo conocimiento del pensamiento procesita lo sabía, lo sabe.Lástima que el gobierno cayera de cuatro patas en la trampa. Y sí, es cierto que las imágenes dieron la vuelta al mundo pero, ni aún así consiguieron el apoyo a su causa de ningún país.

#8 Català a l'exili, Lluny de tanta bogeria, 05/09/2018 - 10:05

Hi ha visions tan supremacistes, acceptades per tants absorbits, que poden dir tranquilament i sense dissimular que han utilitzat a la gent com a eina i com a "carne de cañón" per aconseguir els seus propòsits particulars com a grup oligàrquic: res a veure amb la llibertat, si no amb mantenir-se dins esferes de poder i influència.

#8.1 Tabarnés puro, Barcino, 05/09/2018 - 11:03

No os preocupéis que ellos no se presentarán voluntarios. Semejante desprecio por la vida y la integridad fisica de otras personas es sociopatológica. Esta gente es pelig rosa.

#6 Capit@n España, Purgandus Populus !!!, 04/09/2018 - 23:43

Ahora toca ir a por "el muerto"...Un mártir para internacionalizar el proceso. A la primera no pudimos a ver si a la segunda..¿Quiere ser usted Señora Pepeta? ¿Y usted Sr. Joan? Es por Catalunya.."no hay mayor honor que morir por...". Oh!! pero ¿ de donde me suena esta frase? De la mili !!! Todos los nacionalismos son iguales.