Publicitat
Política · 31 de Juliol de 2018. 21:21h.

Torra afirma que Felip VI "ja no és el Rei dels catalans"

"No pensem invitar-lo a cap dels actes que organitzem"

Torra afirma que Felip VI "ja no és el Rei dels catalans"

Quim Torra

El president de la Generalitat, Quim Torra ha afirmat que el Rei Felip VI "ja no és el Rei dels catalans" i ha recordat que manté el veto al cap d'Estat i "no l'invitarà" als seus actes ni "assistirà" als esdeveniments on els pugui convidar la Casa Reial espanyola.

"Mai no és tard per demanar perdó, però Felip VI ja no és el Rei dels Catalans, per tant em sembla molt bé que pretengui fer aquest gest, però nosaltres tenim molt clar quina és la nostra posició respecte al Rei, a qui no pensem invitar a cap dels actes que organitzem i no pensem assistir a cap dels actes que la Casa Reial ens vulgui convocar" ha manifestat en una entrevista a l'ACN.

Torra també ha explicat que estaria disposat a rebre al Rei al Palau de la Generalitat per explicar-li "la gravíssima situació política" que es viu a Catalunya. "Voldria que vingués per explicar-li la gravíssima situació política que viu el país, amb presos polítics, exiliats, milers de catalans encausats i el dret a l'autodeterminació criminalitzat. Voldria explicar-li tot això i no he tingut oportunitat" ha dit.

Publicitat
Publicitat

50 Comentaris

Publicitat
#49 Alejandro, Barcelona, 03/08/2018 - 20:58

Sr. Torrado. No hable en mi nombre ni en el del 53% de los catalanes . Hable de ese 47% a los que les han sorbido el seso con sus mentiras y sus ínfulas de ser seres superiores al resto pero, aplíquese aquello de: Dime de lo que presumes y te diré de lo que careces.

#47 Vlac, Barcelona, 01/08/2018 - 20:18

¿ Quién decide quien es el rey de todos los catalanes ? ¿ Tú?.....
Qué prepotencia gasta el Fhürer de los LAZIS !!!!

#46 Sharp, Tarragona, 01/08/2018 - 18:16

Hay que ser mas tonto que cascorro para decir tantas chorradas.

Hay un dicho en castellano que dice que el tonto escupe al cielo y le caé encima.

#45 El Sifoner, Castelló, 01/08/2018 - 17:52

Como va a ser el rey de los catalanes que os habéis pasado al otro lado, al lado de la verdad no puede ir cualquiera, solo los iluminados, los elegidos. El resto nos quedamos en este lado, en el de la oscuridad, donde no hay libertad ni democracia, aunque una cosa os digo, aquí se vive mejor que en vuestra capital Waterloo

#44 antifaz, Barcelona , 01/08/2018 - 17:20

¿Y a quién representa este pájaro del Torra ? que yo sepa, nadie lo ha votado.