Publicitat
Política · 9 d'Abril de 2019. 13:39h.

Torra amenaça amb "tornar a fer-ho"

Després que el jutjat número 13 investigui 30 càrrecs de la Generalitat pel referèndum

Torra amenaça amb "tornar a fer-ho"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha carregat contra la justícia després que el jutjat 13 de Barcelona, que porta la investigació sobre la preparació del referèndum, hagi decidit processar 30 persones, molts d'ells càrrecs intermedis de la Generalitat. "Ho vam fer i ho tornarem a fer", ha advertit.

Torra ha fet una declaració institucional per manifestar que "la instrucció del jutjat 13 de Barcelona consolida l'estat d'excepció judicial que es vol sotmetre una determinada ideologia". "Es confirma la deriva autoritària, l'absència d'independència judicial i la persecució política en la UE", ha sentenciat.

També ha exposat que "el processament de desenes de càrrecs és una ofensiva més si una escalada en la persecució política" i ha defensat que "la Generalitat no ha estat perjudicada pressupostàriament per la celebració del referèndum". "Ple suport a tots els processats", ha manifestat.

Finalment, ha deixat clar que "no hi ha presons, multes, exilis ni sancions que puguin frenar l'anhel de llibertat del poble català". "L'única manera de frenar l'autoritarisme i l'absència de justícia és, sempre, més democràcia", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 pepe, andorra, 10/04/2019 - 14:08

no tienes lo q hay q tener, coc, coc, coc, coc, coc......Menudo bocachanclas.......

#16 Laughter, L'H España, 09/04/2019 - 20:47

Uy, me parece que los más de 5 millones de euros que les han pedido para afianzar las posibles responsabilidades civiles les ha dolido bastante, sin contar que los que van por malversación también se están jugando una temporada a la sombra que servirá para meditar y limpiar telarañas mentales

#15 El Sifoner, Castelló, 09/04/2019 - 17:48

(.."Lo hicimos y lo volveremos a hacer"..) Pues que sepa, que el gobierno de España, con la autorización del Senado español, seguro que también volverá aplicar el 155. ¿Sera por "tonto el ultimo?

#14 Cris, Barcelona , 09/04/2019 - 17:11

Pues nada, tu hazlo. La mayoría de Catalanes lo veremos por la tele y esperaremos que actúe la ley y la justicia. Con palomitas, si cae la performance en sábado o en domingo.

#13 Jordi Bonastre Thió, Barcelona, 09/04/2019 - 16:48

Tot i el seu procesament, la presumpcio d'inocència protegeix a totes aquestes persones. Si les conductes van ser correctes, cal esperar l'absolucio de tots els procesats. Es necesari donar un marge de confiança a la justicia. En quan al President Torra no te cap credibilitat. Fa anuncis d'actuacions que desprès mai compleix.