Publicitat
Política · 8 de Juliol de 2020. 11:50h.

Torra anuncia mascareta obligatòria

JxCat i ERC no es posaven d'acord

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha anunciat al Parlament que Catalunya obligarà a partir de demà l'ús de la mascareta en espais exteriors, encara que hi hagi distància de seguretat. Aquesta mesura ha provocat una nova topada amb ERC, que no hi estava d’acord. Finalment s'ha imposat la opinió de Torra.

La mesura es concretarà a la reunió del Procicat i entrarà en vigor demà dijous, segons ha confirmat el president català, Quim Torra, aquest dimecres al Parlament.

“Avui el Procicat aprovarà l’us obligatori de les mascaretes sense tenir en compte el distanciament social i entrarà en vigor demà. Per tant, les mascaretes seran obligatòries a Catalunya, no només al Segrià”, ha afirmat el president.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#30 Desobedient, El mon (com.el.diari), 09/07/2020 - 14:01

El comtat de Barcelona i el d Urgell Van passar en menys de 24 h de fase 3 a normalitat....el.comtat de Barceelona ens va invair..matant..robant i violant ....ens van sostreure la nostra cultura....ens van colonitzar..i encara ara continuem pagant amb la nostra salut els seus privilegis per que puguin venir a que els servim els seus capricis

#29 anti-nazis, Barcelona, 09/07/2020 - 13:35

Todo el que por culpa de la mascarilla tenga problemas o afecciones respiratorias que denuncie a este inepto.

#27 Capit@n España, Purgandus populus!!, 08/07/2020 - 21:15

Cuando nadie cuestiona decisiones restrictivas absurdas y sin sentido; La idiocracia ya está en marcha.

#25 joan, manresa, 08/07/2020 - 17:09

tinu.)de temas generals i de poca calada..,obligacions per tu tom i qui día passa any empeny..,I no es axó.Tenim un problema molt greu,la globalització porta aquests problemes ( are ya es parla de la seva fi..),pro mentres sa de posar remei al flux migratori..,Rebre si,pro amb control sobre la demanda d'ocupació,lo contrari es el caos.Agradi o no.

#25.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 08/07/2020 - 20:25

Dons lamento comunicar-l que els partits independentistes, només parlen del "volem acollir". Vés que no sigui perquè s'estan fent rics amb el negoci de les cases d'acollida. Potser és hora de reorientar el vot.

#24 joan, manresa, 08/07/2020 - 17:03

El Casal,17,07 h.--No voldrem discutir el si o no,a la obligació de portar mascaretas....,tot siga en fi de be..Pro lo que trobem a faltar es el cor de la questió..,on va començar el problema i perquè...? Sa actuat sobre el problema...??Donem per fet que axó es agre-dolç..,i ningú vol parlar del tema.Fotem el cap sota l'ala i parlem de (cont.