Publicitat
Política · 21 de Maig de 2020. 11:11h.

Torra aparca la independència

"Per sobre hi ha l'emergència social"

Torra aparca la independència

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha posat l'"emergència social" per davant de la independència i ha instat Ciutadans a "trobar un consens" per sortir de la crisi sanitària i econòmica generada per la pandèmia del coronavirus.

Torra ha advertit al líder de Ciutadans al Parlament, Carlos Carrizosa, que "seguiré lluitant per la independència de Catalunya", però ha remarcat que "per sobre d'aquesta qüestió hi ha un futur que passa per garantir els llocs de treball de la gent, garantir el futur de les empreses, que la bretxa social no s'ampliï i que siguem capaços de veure l'emergència social que ve perquè les xifres que m'arriben són realment alarmants".

Tanmateix, en el segon torn de rèplica, ha dit que "la nova normalitat ha de culminar amb un estat independent". "No en tinc cap dubte que Catalunya serà independent", ha afegit després que Carrizosa li retragués els "discursos insultants, insolidaris i inútils" dels grups independentistes al Congrés.

El diputat de C's ha remarcat que ells "van allargar la mà" al Govern espanyol que, "ens pot semblar nefast", però "nosaltres vam arribar a consensos contra la covid per afavorir els espanyols i els catalans".

Finalment, Quim Torra li ha demanat ajuda "ara que vostès són els socis del PSOE i dels Comuns". "Ajudi'ns amb els 4.000 milions d'euros que necessita aquest país, amb el topall de dèficit i que es puguin desbloquejar el superàvit dels ajuntaments".

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 Telamarinera, Vng , 21/05/2020 - 18:16

Respetuosamente, su process es más lesivo para dos
millones de catalanes , que si bien no ha habido
Muertos , ha matado muchas relaciones, familiares, amistad, de trabajo.
Y el usar los recursos de todos para beneficio de unos.. algún día espero tenga denuncia política y luces en el uso.

#5 Jos, VNG (Ghost Republic), 21/05/2020 - 17:52

Exacte, tu donan'ns calers i et perdonem la vida un temps...Després de l'estiu sant tornemi.
4.000 que evidentement van a alimentar tota la cleca indepe tant d'aquí com de fora.

#4 jvcs, barcelona, 21/05/2020 - 12:51

"Ayúdenos con los 4.000 millones" es sencillo vende tv3 y cierra chirniguitos y corta subv a entidades de britania !

#3 ElBarselono, TARRASA, 21/05/2020 - 12:32

Mucho ojete al FAIL histórico: Por fin los españoles salen en masa a criticar a su propio gobierno pero vaaaya, lo hacen con su banderote de España a cuestas y con el orgullo de ser español a flor de piel. Es el gran sueño húmedo indepe convertido en pesadilla lazi, tiro por la culata para variar. La estrellada, la bandera más ceniza de la histor

#2 Estamos , Que lo tiramos, 21/05/2020 - 11:56

Vergonya aliena