Publicitat
Política · 8 de Setembre de 2019. 10:36h.

Torra aspira a seguir

Es planteja ser candidat “per continuar avançant cap a la independència”

Torra aspira a seguir

El president de la Generalitat, Quim Torra, en una entrevista a El PuntAvui, no descarta presentar-se a la reelecció malgrat que fins ara s’havia venut la idea que era un president provisional en substitució de Puigdemont.

Preguntat sobre si tornaria a presentar-se, Torra assenyala que “no he renunciat mai, si cal, per continuar avançant cap a la independència del meu país, a ser on calgui. Mai renunciaré a servir el meu país”. “Però només si l’objectiu és la independència, no unes eleccions autonòmiques per dirimir no sé què”, matisa.

D’altra banda, assenyala que “en aquesta nova etapa que comença, proactiva i no reactiva, en què tanquem el dol i tornem a posar el que la Diada ens demana, Objectiu independència, en el centre del debat, necessitem tres coses: enfortir-nos, tenir un pressupost i un horitzó per concretar com fem aquest Objectiu independència”.

També contempla la idea del govern de concentració d’Oriol Junqueras, atès que “si marquem un horitzó pel dret a l’autodeterminació i aquest govern és més enriquit amb altres personalitats, un govern d’ampli espectre, etcètera, em sembla lògic que això succeís”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 Felipito Tacatúm, Can Sixty, 08/09/2019 - 18:48

El personatge de la tele deia "yo sigo", talment com fan aquests indepes de pacotilla: els fiquen a dit i diuen que hi son per aguantar i que el que mana és el que els ha ficat, pero un cop veuen com puja el comte corrent, aleshores diuen "qu'el bombin" i els pardillos tipo Mas i Puigdi s'adonen que l'han cagat-

#5 Penyafort, Manresa, 08/09/2019 - 13:25

Aquest es lo pitjor que ha tingut Catalunya desde fa vuitanta anys. Un personatge sectari amb la rancunia arrelada manifestada en els seus escrits viscerals. Un inutil consumat , ha desacreditat al màxim totes les institucions, i que es fa el valent desafiant a l'Estat dins la seva solitud d ignorant. Aquest hauria d'estar entre reixes llargament

#4 Albert, BCN, 08/09/2019 - 12:12

Me hace gracia... quiere seguir cobrando de su odiada España para “continuar avanzando hacia la independencia’ pero si no se han movido ni un milímetro!!! Jajajajaja

#3 Purria Separata, Mollerussa, 08/09/2019 - 11:23

El inútil anterior elige a dedo al inútil siguiente y así vamos.

#3.1 Gironi mosquejat, Girona, 08/09/2019 - 12:15

Es el mateix que va passar a girona, amb la madrenas (alcaldesa), en puigdemont es un linx triant successors

#2 Canatenc, Canet de Mar, 08/09/2019 - 11:12

Es planteja ser candidat per aguantar el seu mòduls vivendis, els catalans, del pensament que sigui, no l'importem res de res. Sols es mou per com continuar vivint del "chollo"