Publicitat
Política · 2 d'Abril de 2020. 13:45h.

Torra assenyala El Homrani

Culpa el conseller d’ERC de crear “alarma social” amb les residències

Torra assenyala El Homrani

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha criticat el Departament d’Afers Socials, que encapçala Chakir El Homrani (ERC), per la seva gestió comunicativa amb la problemàtica de les residències.

“Hi ha coses que la Generalitat no ha fet bé.  No ha informat bé sobre la situació de les residències, amb la claredat amb la qual s’hauria d’haver informat des del primer moment”, ha dit. “No ho hem fet bé i això ha provocat una situació d’alarma social”, ha lamentat.

Torra ha explicat que “m’agrada dir les coses, m’agrada anar de cara”. “Sobre el tema de les residències no hem sigut prou curosos alhora de traslladar a la població quina era la situació, quines mesures s’estaven prenent, quins eren els plans que anaven imposant a cada moment. I això ha creat desconfiança i de certa angoixa amb el que està passant a les residències”, ha reconegut.

El president ha anunciat que “ahir hi va haver una roda de premsa, aquestes rodes de premsa seran diàries per informar sobre les residències “. “Una cosa és que no acabéssim informant amb la claredat que calia, però les residències han estat una prioritat des del primer moment”, ha assegurat.

D’altra banda, ha considerat que “les mesures del Govern espanyol són insuficients. Cal aquesta cobertura universal del treballador i la suspensió total d'impostos i quotes als autònoms. Cal un esforç extra, si no ens trobarem amb una situació molt greu perquè serà com a Itàlia".

”S’haurà d'allargar el confinament fins que els experts ho diguin. No és una decisió política, tant de bo no sigui així”, ha dit.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#29 Juan, Bcn, 03/04/2020 - 00:47

¿Alama social?. Cuando se sepa la verdad de las residencias, me temo que será mucho más dura y cruel de lo que podemos imaginar. Mucho me temo que hemos condenado a cientos de ancianos a un abandono atroz.

#28 Acheloo Bcn, Ciudad Condal, 03/04/2020 - 00:19

El MHP Torra admet que això ha creat "desconfiança i angoixa". Si lo que crea desconfianza y angustia és ÉL. Y su gobierno incompetente, nazi y corrupto. Por cierto, MHP NO quiere decir Molt Honorable President. Ya se entiende lo que significa. ;)

#27 ALGUIEN ME LO EXPLICA ????, bcn, 02/04/2020 - 21:11

España representa, aprox., el 0.5% de la población mundial, pero tiene el 20% DE TODOS LOS MUERTOS POR CORONAVIRUS DEL MUNDO

ALGUIEN ME LO EXPLICA ?????

#26 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , PERO NO ERA JXCAT QUI DEMANA UNITAT ENTRE INDEPENDENTISTES ? SI ATACAS A E.R.C. ATACAS LA UNITAT, 02/04/2020 - 19:51

SI LA GENT GRAN Votaba a JXCAT se puede decir han perdido muchos votos LOS HAN DEJADO MORIR QUIM TORRA ¿ DE QUIEN ES LA CULPA LO DE LAS RESIDENCIES DE JXCAT O DE E.R.C. ? Hosea de LA CONSELLERA DE SANITAT o Tuya con a President que teniu UN GRAN FRACÁS AMB LES RESIDENCIES No feu res ben fet

#25 Recaredo, Bcn, 02/04/2020 - 19:40

Este Homrani parece català por su aspecto y debe ballar sardana i fer castells a la colla com ningú. Crec que deu ser cap de colla, ho porta a la sang. !! Apa ¡¡ nen ara un quatre de nou amb folre i manilles, mentres vas sortint de la vista del gran supremacista.

#25.1 no soy nadie, barcelona, 02/04/2020 - 21:17

el procesismo siempre ha confiado en el voto marroquí, este hombre es la cuota...