Publicitat
Política · 7 d'Agost de 2020. 12:54h.

Torra busca una sortida al procés

Demana la "nul·litat" del judici del procés

Torra busca una sortida al procés

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha demanat la "nul·litat" del judici del procés després que la justícia belga hagi denegat l'euroordre que demanava l'extradició de l'exconseller Lluís Puig. També ha demanat l"alliberament immediat" dels presos i el "retorn dels exiliats".

Torra ha començat la seva intervenció al ple monogràfic sobre la monarquia amb una felicitació per a l'exconseller Puig i ha remarcat que "si el Suprem no és competent per jutjar el conseller Puig, no és competent per jutjar a cap dels altres". "Sempre hem dit que aquest era un judici-farsa", ha destacat.

"Demano -ha dit- la nul·litat d'aquest judici farsa, l'alliberament immediat dels presos polítics i el retorn dels exiliats i l'amnistia per tots els represaliats i perseguits per aquesta causa general contra l'independentisme que Europa ha posat al descobert".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 joan, manresa, 07/08/2020 - 16:38

El Casal,16,40 h.--Cada dia ..,cada hora..sempre una,duges o tres noticies del Nostre President...,pro cap..,cap de bona que afecti al pobles de CAT..,axó sí ..,proses..,proses i mes proses..,a naltros ya en tenim el pap ben ple...,are ya ens produeix vòmit ..,per dir-hu d'alguna manera...¿ Quant acabarà aquesta deria?.No es la nostra primavera.

#11 manolodelbombo, tabernero en Monegrillo, 07/08/2020 - 15:37

.......Grande Chorra, tu repertorio es infinito.

#10 Neferu, Barcelona, 07/08/2020 - 14:20

¡¡Oigaaaaa, President, que estamos rodeados de brotes del covid, olvídese del procés por un momento y, esté ud. por lo que realmente importa en estos momentos, que es la salud de los catalanes. ¡¡Zoquete, que es ud. un soberano y absoluto zoquete.( Estoy haciendo uso de mi libertad de expresión, como dicen los indepen)

#9 Buffff, Barcelona, 07/08/2020 - 14:14

Busca una sortida del laberint en que es van ficar ells solets en contra del Consell de garanties estatutàries, la Constitució, de més de la meitat dels catalans, i ara tot són laments i ficar els nassos en la forma de govern d'un pais que no consideren el seu, apa aneu tots a Wloo i a disfrutar de la justícia i la monarquia belga

#8 Adrián, Barcelona, 07/08/2020 - 14:04

Llegará el día en que pedirá a los romanos una compensación por haber ocupado Empuries, Tarraco, etc...