Publicitat
Política · 6 d'Agost de 2018. 10:06h.

Torra condemna els "feixistes", però no els CDR

Els que despengen llaços grocs són "violents i intolerants" i empaperar seus dels partits és "llibertat d'expressió"

Torra condemna els "feixistes", però no els CDR

El president de la Generalitat, Quim Torra, considera "feixistes" tots els que despengen llaços grocs i els tracta d'"agressius", "violents", "intolerants", però, en canvi, no condemna les accions que van fer els Comitès de Defensa del Referèndum (CDR) a les seus dels partits sobiranistes.

Torra va exposar en un article a El Periódico que "uns grups d'individus agressius han volgut atemorir els activistes per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats". "En alguns casos -va afegir-, han arribat a agredir físicament persones que penjaven llaços o instal·laven creus grogues als carrers i a les places del país".

"Aquesta violència, com totes, ha d'acabar", va dir, i va exigir "una condemna ferma, sense matisos ni equilibris, per part de tothom". "No hi pot haver ningú que vulgui ser considerat demòcrata que calli, matisi o justifiqui res davant d'aquests brots de feixisme als nostres pobles i ciutats".

Quim Torra, d'altra banda, va evitar condemnar les pintades dels CDR a la seu d'ERC en una entrevista La Vanguardia perquè "respecto la seva llibertat d'expressió" i va recordar que "tinc la família als CDR". Tanmateix, va demanar "un punt de confiança i respecte també pels partits independentistes". "No ens hem desviat del mandat republicà que tenim", va assegurar.

Publicitat
Publicitat

34 Comentaris

Publicitat
#34 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo., 07/08/2018 - 19:38

¡Pero hombre! con esa familia que tiene, todos en los CDR´s, como les va ha condenar bastante condena tienen...

#32 lepero, Barcelona/Tabarnia, 06/08/2018 - 23:26

Un respeto para este caballero, que está luchando con todas sus fuerzas para ser presidente autonómico mucho tiempo.

#31 Alberto, Mallorca, 06/08/2018 - 21:51

A Corea del Norte habria que enviar al Sr.Torra un par de meses a ver si alli tendria el valor suficiente para decir todo lo que dice aqui con total impunidad e insultando a millones de españoles...espero que el Sr.Borrell le dê públicamente e internacionalmente un repaso de vez en cuando y le baje los humos.

#30 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 06/08/2018 - 21:46

Tietisme i llet crua entre salms, capellans i aigua beneida, agropecuarisme de porró, canti i rotet, el maromo de la Rahola, la senyora Moliner, el tito Ramon i la Bea.. pero sobre tot em quedo amb aquella foto seva abraçat a una garrafa de ratafia per posarla a la capçalera del llit.

Jo aixo no m´ho perdo per res del mon. Em quedo fins el fina

#29 sid, bcn, 06/08/2018 - 19:51

Això de condemnar els atacs feixistes d'en Torra no és re més que un acte més de propaganda que es coordina amb els troll d'internet i el mitjans de comunicació a sou. El dubte és si només és per fer propaganda o si aprofitarán per a justificar atacs a contraris al cop secessionista,