Publicitat
Política · 31 de Gener de 2019. 21:26h.

Torra crida als estudiants a la lluita

El president demana que “no acotin el cap”

Torra crida als estudiants a la lluita

Quim Torra (foto: Universitat de Vic)

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha encoratjat els estudiants a mobilitzar-se durant el judici de l’1-O i els ha demanat que reclamin “justícia, democràcia i llibertat”. Així ho ha afirmat aquest dijous des de la Universitat de Vic, on ha fet una crida a la “lluita”.

“No acoteu el cap sota cap circumstància. Ara, més que mai, tenint en compta el moment en el que ens trobem, demano als estudiants que sigueu un refugi d’idees i de lluita”, ha assegurat el president del Govern, durant l’acte de possessió del nou rector, Josep Eladi Baños.

Torra s’ha adreçat a la comunitat educativa perquè “no us canseu mai de reclamar justícia, democràica i llibertat” davant els líders independentistes empresonats que aquest divendres seran traslladats a Madrid, i davant dels que han marxat fora de Catalunya.

“Si la universitat no reivindica la lluita per les idees, perd la seva essència. Deixa de ser la universitat com l’havíem conegut i com volem que sigui”, ha conclòs el president de la Generalitat.

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#19 Fernando Diaz serrano, La Guardia, 01/02/2019 - 10:00

Menudo político alentando a los jóvenes, los jóvenes están hartos de ti y de tus pataletas con políticos como usted se degrada cualquier intento a futuro callese ya y no sea incompetente

#18 botifler1914, Sinitaca, 01/02/2019 - 09:43

155 ya tardamos demasiado

#17 Carles, Barcelona, 01/02/2019 - 09:35

Aquest element no te remei. Reincideix en "l'apreteu"i algun dia dia ell haurà de fugir per les clavagueres com el seu admirat Dencàs. Es un covard integral, només cal veure-li la cara, pero te el deliri de Neró de veure el pais paralitzat, amb fumeres a les carreteres i amb el carrer inflamat. Pel bé d'aquest pais cal escombrar aquest bandarra

#16 Josep, Lleida, 01/02/2019 - 09:01

LLastima que no els encoratgi a estudiar i treballar força. Així si es fa gran Catalunya. Torra, ets un dictador.

#15 Albert, BCN, 01/02/2019 - 08:04

Estos tractorios estan mal de la azotea, tanto beber leche directamente de la teta de animales que se han quedao asi