Publicitat
Política · 12 de Desembre de 2018. 11:55h.

Torra critica els CDR després d'animar-los a "apretar"

"No es poden atacar els cordons policials com es van atacar"

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha criticat els CDR i antifeixistes per les protestes de Girona i Terrassa del passat 6 de desembre malgrat que ell mateix els va animar a "apretar" el passat 1 d'octubbre durant els actes del primer aniversari del referèndum.

Torra ha assegurat que "no es poden atacar els cordons policials com es van atacar, no es poden llançar tanques com es van llançar" i ha reclamat "una reflexió" perquè "no caiguem en les provocacions de la ultradreta". "Ens hi juguem molt. Això és intolerable", ha afegit.

El president ha subratllat que els Mossos "són la policia nacional de Catalunya". D'altra banda, ha insistit que "qualsevol actuació al marge dels protocols establers serà estudiada i expedientada. Es prendran les decisions que calgui prendre". "Vam tenir imatges que no ens van agradar i posarem tot l'accent en reforçar la unitat de mediació", ha afegit.

Torra ha fet aquestes manifestacions després que el diputat de la CUP, Carles Riera, hagi acusat el Govern de no fer "ni un sol acte de sobirania" i també d'agredir "les persones que combaten la lliure expressió del feixisme".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Neferu, Barcelona, 12/12/2018 - 18:36

Despues de adoctrinarlos en el "apreteu, feu bé d'apretar" les dice que no está bien que carguen contra los mosos, ah, pero si son PN , GC, o constitucionalistas, sí que han de cargar contra ellos, ¿no sr. Torrado? Mire, Torra, Váyase de una vez, hágale al pueblo catalán ese regalo navideño: ¡Váyase!

#12 Cris, Barcelona , 12/12/2018 - 18:02

Ahora que le han puesto verde aquí y en el mundo entero, pretende suavizarlo. Pero no cuela. Sus declaraciones están ahí.

#11 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 12/12/2018 - 16:05

Gran coherencia de Torra. Está mal que los CDR ataquen los cordones policiales y también está mal que los policías intenten impedírselo.

Es lo que tiene tener que viajar a Waterloo cada vez que tienes que tomar una decisión.

#10 Sr Pepito , Lerida , 12/12/2018 - 15:34

La prisión es donde tú deberías estar,por alentar a la violencia,por alentar al golpismo y por llamar a la guerra .Si no tuvierais los golpistas como rehén a Sánchez,deberias estar entre rejas, haciendo compañía a los sedeciosos del 1-O.

#9 Jos, VNG (Ghost Republic), 12/12/2018 - 12:46

Ja li entra la cagalera. Collons amb l'eslovè.

#9.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 12/12/2018 - 13:50

Torra botifler!!!!!