Publicitat
Política · 5 d'Agost de 2020. 18:44h.

Torra demana als ajuntaments que facin insubmissió fiscal

El president reclama "que no transfereixin" els romanents a l'Estat

Torra demana als ajuntaments que facin insubmissió fiscal

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha reclamat aquest dimecres als ajuntaments "que no transfereixin els diners a Madrid" que marca l'acord al qual van arribar el Govern espanyol amb la Federació Espanyola de Municipis que avala que l'Estat es gasti els diners que els ajuntaments havien estalviat. Torra, en una piulada, ho ha considerat un "espoli" als ajuntaments i ha responsabilitzat al PSOE, a Podemos i als Comuns.

"L'espoli de 3.500 (que podrien ser 5.000) milions dels diners dels ajuntaments catalans per decisió del PSOE i l'abstenció de PODEMOS i COMUNS. Demano a tots els Ajuntaments del país que s'oposin a aquesta mesura i que no transfereixin els diners a Madrid" ha escrit a la xarxa social.

73150-piulada.jpg

La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) va aprovar el dilluns 3 d'agost la proposta del Ministeri d'Hisenda que insta els ajuntaments a transferir els seus estalvis a la hisenda estatal en forma de préstec que retornaria durant els propers 12 anys i que només es podrà destinar a aquells àmbits que determini l'Estat.

Publicitat
Publicitat

45 Comentaris

Publicitat
#42 Pepe, Barcelona, 06/08/2020 - 15:59

Tinc curiositat per saber el cocient intel.lectual de Torra.

#41 Sergi Sergio, Barcelona, 06/08/2020 - 13:08

Ole, ole, vale Torra, ahora todos los catalanes haremos tambien insumision fiscal de la Generalitat, que nadie pague el robo de Sucesiones, Donaciones, los multiples y variados recargos autonomicos de la Generalitat, ni Patrimonio, ni nada que venga de la Generalitat, te haremos caso Torra.

#40 Pajillerus per la andapandansia, Onanistas del mundo, uníos!!, 06/08/2020 - 11:39

Pesidentorra, salga al balcón de palau y proclame la independencia.
Pit i cullons, precident !!!

#39 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 06/08/2020 - 11:25

"Torra demana als ajuntaments que facin insubmissió fiscal"

De verdad que este sujeto y su colla de palmeros además de inútiles son unos coñazos, poner palos en las ruedas, zancadillas... y en general hacer lo contrario de lo que debería un gobernante sensato...
¿Pasaría Torra un sencillo test de salud mental...?

#38 arm, figueres, 06/08/2020 - 10:50

doncs dona exemple tu i obre les presons, a veure si ets tant valent,i deixa lliure a bassa, romeva, turull, etc