Publicitat
Política · 4 de Juliol de 2018. 13:41h.

Torra demana una amnistia

El president proposa que "s'arxivi la causa penal"

El president de la Generalitat Quim Torra ha fet una declaració conjunta amb el president del Parlament Roger Torrent sobre l'acostament dels dirigents independentistes empresonats i ha manifestat que "avui s'acaba un tracte discriminatori que no hauria d'haver existit, però no acaba el nostre compromís vital: que surtin d'una vegada per totes i que s'arxivi la causa penal".

"Què hi fan nou persones innocents a la presó?", s'ha preguntat Torra, que ha remarcat que avui "es posa fi a l'allunyament però no a la fi de la presó injusta". "Ha estat un càstig i un motiu de vergonya pels catalans, espanyols i europeus", ha denunciat.

Quim Torra també ha manifestat que "l'acostament és una obligació legal, no és cap gest polític i en cap cas no forma part d'una negociació". "No deixarem de treballar ni un segon per la seva llibertat i l'anul·lació de la seva causa".

Finalment, el president de la Generalitat ha subratllat que "la història d'aquest país s'escriurà des de la transversalitat, la defensa indefugible de tots els que formen part de Catalunya. No hi renunciarem". "El nostre moviment serà pacífic i democràtic", ha defensat.

Torrent, per la seva banda, ha fet un repàs al perfil dels presos polítics i ha dit que "Us tenim presents i no descansarem fins que sigueu lliures, fins que els presos polítics i exiliats sigueu a casa, i no a prop de casa". "Llibertat, justícia, no ens conformarem amb menys", ha conclòs.

Quim Torra, durant el discurs
Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#20 Alejandro, Barcelona, 05/07/2018 - 13:47

¿Amnistía por qué? por haber anulado las leyes Constitucionales y haber impuesto otras que se ciñen a vuestros objetivos golpistas, sin tener competencias para legislar? Amnistía por desobedecer las órdenes judiciales? ¡¡Ni en broma! Sed hombres y no eunucos y, aceptad las consecuencias de vuestros actos.

#19 M, Sabadell, 04/07/2018 - 19:46

Otra vez llorando

#18 Joan Carles, Barcelona, 04/07/2018 - 19:06

Aquests criminals van, com Tejero, intentar un cop d'estat.
Amnistia?
Ni en broma !!

#17 Sarola, Castelldefels, 04/07/2018 - 18:51

Ets un Nazi repugnant.

#16 catafracto, Barcelona, 04/07/2018 - 17:49

Señor Torra, LAS AMNISTÍAS ESTÁN PROHIBIDAS POR LA CONSTITUCIÓN ¿No se lo ha contado esa chica tan lista que atiende por Artadi?
Lo que sí pude conceder el Estado es un INDULTO, pero para eso tiene que haber antes una condena.

#16.1 Veciana, Barcelona, 04/07/2018 - 18:48

Bah bah bah,mariconadas como diría Torrente.