Publicitat
Política · 14 de Desembre de 2018. 21:16h.

Torra desescala el conflicte

El Govern s’ofereix ara a col·laborar en “la preparació i desenvolupament de la reunió” amb Sánchez

Torra desescala el conflicte

Quim Torra i Pedro Sánchez, durant la seva reunió a la Moncloa (foto: Govern espanyol)

El Govern s'ha ofert a col·laborar amb la Moncloa “en les tasques vinculades a la preparació i desenvolupament de la reunió” entre el president de la Generalitat, Quim Torra, i el cap de l'Executiu espanyol, Pedro Sánchez, el proper divendres 21 de desembre a Barcelona. Així ho ha manifestat el vicepresident català, Pere Aragonès, que ha respost per carta a la missiva de la vicepresidenta del Govern espanyola, Carmen Calvo.

La Generalitat, però, no precisa si accepta o no la trobada entre Torra i Sánchez abans de la celebració del Consell de Ministres a Barcelona, encara que afirma que “els departaments implicats en tots els detalls i aspectes tècnics estan treballant en coordinació amb la Delegació del Govern a Catalunya”.

La resposta d’Aragonès arriba després que el Govern hagués manifestat que Torra només s'entrevistaria amb Sánchez si era una reunió bilateral per parlar sobre “dret a l'autodeterminació”, més enllà de qüestions “sectorials” que ja s'aborden en les reunions bilaterals.

La resposta de la Generalitat també assegura que volen avançar “en el camí del diàleg constructiu que ha d'acompanyar la relació entre els nostres governs” i reitera a la Moncloa “la nostra voluntat de trobar els termes i continguts per fer-lo efectiu”.

aragones.png

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 14/12/2018 - 22:01

Una de las cosas en las que me he fijado en las cartas que se cruzan las ministra de Pedrondo VII y el escribano del racistorra es que se tutean. Una de dos, o son colegas de toda la vida, o se han perdido el respeto, si es que alguna vez lo tuvieron.

#1 APRETEU / AFLUIXEU, Barcelona, 14/12/2018 - 21:59

El joc de les titelles esta molt be en un circ, pero NO EN POLITICA

A les properes eleccions, ADEU PSC
els indepes NO US VOTARAN MAI