Publicitat
Política · 20 de Juny de 2019. 09:01h.

Torra diu als Mossos que les llibertats democràtiques estan "per sobre de tot"

"No perdin de vista que estan servint al seu poble i el seu país"

Torra diu als Mossos que les llibertats democràtiques estan "per sobre de tot"

Torra, durant la graduació (Jordi Bedmar)

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant el seu discurs en l'acte de graduació dels nous agents dels Mossos d'Esquadra, els ha demanat "recordeu sempre que per sobre de tot hi ha les llibertats civils i democràtiques, valors dels quals a partir d'avui vosaltres sou els seus garants ".

Torra els ha demanat també que, qualsevol que sigui la seva destinació, "no perdin de vista que estan servint al seu poble i el seu país" i els ha recordat que seran "vetlladors dels drets i llibertats de la ciutadania en tots els pobles i ciutats del país".
 
El cap del Govern, que ha dit sentir-se "molt orgullós" de tenir "un dels millors cossos de seguretat i emergències d'Europa", també ha tingut paraules de record pel conseller d'Interior Quim Forn, "privat injustament de llibertat".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#9 Chris, Lleida, 21/06/2019 - 00:05

li passaré les meves llibertats democràtiques per sobre seu quan ens creuem el fatxa aquest i jo.

#8 Neferu, Barcelona, 20/06/2019 - 12:21

Pues no, Sr. Torrado. La libertad no está por encima de todo. Las leyes democráticas del Estado de Derecho están por encima de las libertades que transgredan esas leyes. Ud. de demócrata no tiene ni un pelo, por eso no sabe que el principio de la democracia es el respeto a las leyes.

#7 pepe, andorra, 20/06/2019 - 12:14

me preocupare de lo q dice un separata cuando diga q no quiere el dinero de España, mientras tanto, creo q todo es postureo y teatro, debe ser para distraer al personal mientras le vacian la cartera.

#6 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 20/06/2019 - 11:28

Por encima de todo solo está lo más elevado. O sea, el Puigdemont.

#5 Argonauta, Argos, 20/06/2019 - 10:43

No puede mantenerse en el poder a una persona que alienta a la rebelión de la policía autonómica. Este señor ha hecho llamamientos a 1 Atacar al estado 2 Combatir a los fachas (todo aquel que no sea separata o calle ante los separatas 3 Apretar y apretar (en el mismo momento en el que se estaba atacando violentamente edificios públicos) 4...